Zac Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam otoz kupielm sobie ten aparat porobilem kilka fotek i postanowielm je zrzucic na kompa pierwszym razerm sie polaczyclem bez problemu przegralem i ok ale za kazdym nast razem nie moge sie polaczyc aparat wiesza sie na poalczeniu i nie wiem co zrobic. mysle ze to wina lezaca w systemie mam xp prosze o rade juz kiedy mailem tak ze kompueter nei chial mi wykryc kabla od telefonu.....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 hmm nie wiem jak byc powinno, ale muj HP720 po podlaczeniu do aparatu reszte robi automatycznie. Tzn poprzez oprogramowanie z HP. Sam przegrywa zdjecia i je wysyla [jesli uprzednio ustawilem w aparacie]. Ja tylko podlaczam kabelek i dalej przy aparacie nic nie grzebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) no to teraz trza zrobic jakbym uszkodzil?? a i podpowiem ze parat kupilem na aalegro i na paracie jest symnbol koperty cos ze zgrywaniem na kompa i po jej nacisnieciu wiesza sie aparat i czy teraz moge w razie gdyby koles nie chial oddac kasy onterweniowac na allegro?? Edytowane 20 Września 2005 przez Zac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...