Krzychu_WAW Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Prosiłbym o poradę: czy ten zestwa jest wart tej ceny bądź czy taki zestaw jest wiecej wart? ewentualnie co można kupić do 600zł. Jak sprawdzić czy dany zestaw jest sprawny. Pilnie proszę o porady odnośnie tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64695354 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Patrząc po tym co siedzi w środku (według tego co pisał) to taki sprzęt brałbym najwyżej na działkę, gdyby... no właśnie gdyby nie ta nazwa PowerMAC. Już mi mówi to, że to nie taki zwykły kompik do codziennego użytku, lecz nic pozatym, więc też bym prosił o wyjaśnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 znaczy ja miałbym sie podpytać jego co sie kryje w środku? czy ty sie mnie pytasz? bo chyba nie załapałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Do czego chcesz go używać :>? (ciutke mały dysk no i proc ;) ale można wymienić napewno tak na 600 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak pisze bełkotem to sorki, taki już jestem. Chce wiedzieć poprostu czym różni się zwykły komp od PowetMAc'ów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 więc chciałbym go używać głównie do obróbki grafiki wektorowej ( photoshop, illustrator) pliki nie są wielkie. ale sie zastanawiam czy wszystko w nim jest oki skoro sprzedaje z monitorem za 500zł Xaon nie da sie porównać Maca do Pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ehhh jak do takich zeczy to POWINIEN starczyc, te kompy pare lat temu byly do tego urzywane profesjonalnie ( zanim nie nastal czas pieknego G4 ) . tak ze jak za ta kase to ja bym go bral, nawet z ciekawośi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 więc chciałbym go używać głównie do obróbki grafiki wektorowej ( photoshop, illustrator) pliki nie są wielkie. ale sie zastanawiam czy wszystko w nim jest oki skoro sprzedaje z monitorem za 500zł Xaon nie da sie porównać Maca do Pc 1659378[/snapback] Noto spoko, ps cena minimalna nie została osiągnięta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 [; Mac to inna filozofia powinien wystarczyć [; do takiej grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 czyli warto? czy to złom który ktoś chce sie pozbyć ?za spore pieniadze bo w sumie G3 to juz pare latek ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 http://www.lowendmac.com/ppc/g3c.shtml Z tego co tu piszą to bez problemu dołożysz mu ramu i dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 w rozbudowe to bawic sie nie bede. wystarczy mi ciągła nieskończona rozbudowa PC :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Sory za OT ale jak używać tej myszki co w zestawie jest? :-P Ona przypomina mi.... Kobiete :oops: :oops: :oops: Brakuje tylko scrola :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokobaroko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Prosiłbym o poradę: czy ten zestwa jest wart tej ceny bądź czy taki zestaw jest wiecej wart? ewentualnie co można kupić do 600zł. Jak sprawdzić czy dany zestaw jest sprawny. Pilnie proszę o porady odnośnie tej aukcji: 1658410[/snapback] z calym szacunkiem dla apple to jest juz ZLOM, jak chcesz tanio zaczac sie bawic macami to kup mini, wsadzisz 1GB ramu i bedziesz mogl sensownie sie zaczac uczyc programow macowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnal Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 G3 chyba szkoda już kupować...Lepiej rozejrzyj się za jakąś G4, przynajmniej OS X będziesz mógł odpalić z tego co się orientuję. Jeśli startujesz z Macami, to lepiej zaczynać od eMac'a - na Allegro pojawiają się praktycznie nowe w cenie do 2tys.zł, ale za to będziesz mógł zrobić wszystko bez wychodzenia co rusz na kawę. G3 imo może Cię tylko do jabłek zniechęcić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...