tburdzy Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 cze, chce braciom w Polsce wyslac XBoxsa ze stanow ale nie wiem czy bedzie dzialac, wiem ze gry nie dzialaja ale tylko chce wiedziec czy z zasilaniem nie bedzie problemow, mam transformator ale nie wiem czy to pomoze. dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja tylko powiem że ten transformator może być problemem. Jeśłi XBOX ma zewnętrzny zasilacz to sprawdz czy czasem nie jest to zasilacz impulsowy z zekresem wejścia 100-250V, wtedy nie ma problemu. Nie bedzie potrzebny transformator. Albo jeśli to ma zewnętrzny zasilacz to niech poszukają na allegro europejski odpowiednik. Z tranformatorem to może być taki problem że u sąsiadki przywieźli ze stanów takie coś (dostali w paczce szuszarkę i par innych dupereli na 110V 60Hz), jak się to właczyło do gniazdka to promieniu 200m nie szło radia słuchać. Mieli tego kilka sztuk i z każdym to samo. Poprostu pilnuj żebyś bubla nie kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...