chrzanek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 witam! mam okazje sprzedac swojego athlona xp1800+...nie stac mnie poki co na inwestycje w 939 w zwiazku z tym mam pytanie czy oplaca sie inwestowac w semprona na socket a? czy przesiadka np na sempron 2500+ w moim wypadku w ogole ma sens? roznica finansowa niewielka...mam sporo watpliwosci tak wiec prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_szymono Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Nie, moim zdaniem nie ma sensu. Przyrost wydajności będzie bardzo znikomy, jeśli nie żaden. A możesz przecież troszkę podkręcić swojego obecnego procka, nie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ...nie mowiac juz ze Sempron na s754 jest sporo tanszy od tego na SocketA. Co za czasy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Jeżeli masz procka na rdzeniu Palomino, to jest sens zmieniać. Inaczej wyjdzie ci mniej więcej na to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...