tburdzy Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 cze, gdzie moge znalezc wygaszacz ekranu ktory wyglada jak Akwarium? Szukalem na stronach ale wszystko jest płatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ten wygaszacz jest płatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ten wygaszacz jest płatny. 1658442[/snapback] Jeśli o tym samym mówimy, to był chyba jeszcze w wersji shareware z 3 rybkami. Pytanie czy to autorowi topic'u wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tburdzy Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Widzialem u paru ludzi ze mieli pelna wersje, za darmo. Gdzies na internecie znalezli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A ja widziałem na forum regulamin... http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 prwada ;) jest płatny, shareware jest taki sobie... zapytaj tamtych ludzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Coś mi się zdaje, że ci co mieli full chyba mieli z jakiegoś P2P... (Nie polecam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...