juno Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Czy oprocz sklepów Vobis i Karen jakies inne sklepy sprzedaja produkty FSC Amilo inne niz Pro V. Zamierzam kupic notebook FSC Amilo L1310G jednak porownojac ceny innych produktow w/w sklepach doszedlem do wniosku ze nie sa to tanie sklepy. Czy wie ktos moze dlaczego w innych sklepach nie ma innych Amilo pomimo ze sa to atrakcyjne produkty i maja dobra relacje ceny do jakosci? Jesli ktos ma jakies opinie na temat FSC Amilo L1310G to prosze pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Czy oprocz sklepów Vobis i Karen jakies inne sklepy sprzedaja produkty FSC Amilo inne niz Pro V. Zamierzam kupic notebook FSC Amilo L1310G jednak porownojac ceny innych produktow w/w sklepach doszedlem do wniosku ze nie sa to tanie sklepy. Czy wie ktos moze dlaczego w innych sklepach nie ma innych Amilo pomimo ze sa to atrakcyjne produkty i maja dobra relacje ceny do jakosci? Jesli ktos ma jakies opinie na temat FSC Amilo L1310G to prosze pisac. 1658463[/snapback] mam tego laptoka tylko bez G Nr prod. 874158 bo w karenie jest : PART NUMBER: BPJ:POL-174201-001 kiedys ktos pisal jaka jest roznica pomiedzy G a bez G ale juz nie pamietam dokladnie (chyba chodzilo o wiek) co do laptopa to polecam tu masz odp. na pytania ktore mi wczesniej ktos z forum zadal: witam tak zakupilem tego lapkaca L1310 w vobisie - 3999 zeta + myszke dodali gratis :] wziolem na raty bo tam maja raty 0% nie siedze zbyt czesto przy laptopie bo kupilem go typowo na studia a dopiero zaczynam w pazdzierniku tam tylko czasem cos pogram MOH i takie programy jak Photoshop czy Flash 5.0 co do glosnosci wentylatora to zbyt glosno nie chodzi :] mam stacjonarny i on buczy ze moglby obudzic spiacego tamten moj to strasznie cichutnki jest (wogole go nie slychac) co do czestotliwosci wlaczania wentylatorka to jest taki guzik co wylacza wentylator ale doklanie nie wiem na jakiej zasadzie :) ale wylacza go na jakis okres pozniej na pulpicie wyskakuje jakas ikona z 50% ale jeszcze nie doszlem po co i dlaczego :D aku no przynajmniej z 2 godz. grania w MOHa tak grafika radek x200 256 jest lepsza od Intela I910 (915) co do wifi to niestety narazie nie mam jak sprawdzic :] zobacze dopiero na studiach a teraz tak ogolnie: bardzo podoba mi sie ten model. jest bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi, wydaje sie ze szybko sie nie zniszczy, tak samo lakier wydaje sie ze szybko sie nie zedrze matryca 15"4 narazie tylko moge powiedziec ze fajnie sie na niej pracuje i gra ogolnie polecam tego lapka tylko nie wiem czym sie rozni ten z kerenu 1310G od vobisowskiego 1310 niestety nie mam instrukcji w PDF dostalem jakies 2 ksiazki do tego ale tam takie bzdury pisza :D np. co zrobic jak cos nie dziala i ogolnie o exploatacji lapka pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maf Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) mam tego laptoka tylko bez G Nr prod. 874158 bo w karenie jest : PART NUMBER: BPJ:POL-174201-001 kiedys ktos pisal jaka jest roznica pomiedzy G a bez G ale juz nie pamietam dokladnie (chyba chodzilo o wiek) co do laptopa to polecam tu masz odp. na pytania ktore mi wczesniej ktos z forum zadal: witam tak zakupilem tego lapkaca L1310 w vobisie - 3999 zeta + myszke dodali gratis :] wziolem na raty bo tam maja raty 0% nie siedze zbyt czesto przy laptopie bo kupilem go typowo na studia a dopiero zaczynam w pazdzierniku tam tylko czasem cos pogram MOH i takie programy jak Photoshop czy Flash 5.0 co do glosnosci wentylatora to zbyt glosno nie chodzi :] mam stacjonarny i on buczy ze moglby obudzic spiacego tamten moj to strasznie cichutnki jest (wogole go nie slychac) co do czestotliwosci wlaczania wentylatorka to jest taki guzik co wylacza wentylator ale doklanie nie wiem na jakiej zasadzie :) ale wylacza go na jakis okres pozniej na pulpicie wyskakuje jakas ikona z 50% ale jeszcze nie doszlem po co i dlaczego :D aku no przynajmniej z 2 godz. grania w MOHa tak grafika radek x200 256 jest lepsza od Intela I910 (915) co do wifi to niestety narazie nie mam jak sprawdzic :] zobacze dopiero na studiach a teraz tak ogolnie: bardzo podoba mi sie ten model. jest bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi, wydaje sie ze szybko sie nie zniszczy, tak samo lakier wydaje sie ze szybko sie nie zedrze matryca 15"4 narazie tylko moge powiedziec ze fajnie sie na niej pracuje i gra ogolnie polecam tego lapka tylko nie wiem czym sie rozni ten z kerenu 1310G od vobisowskiego 1310 niestety nie mam instrukcji w PDF dostalem jakies 2 ksiazki do tego ale tam takie bzdury pisza :D np. co zrobic jak cos nie dziala i ogolnie o exploatacji lapka pozdrawiam! 1658638[/snapback] AKURAT: a wiatrak szaleje w nim czy spokojnie dziala? co ile sie wlacza? i ogolnie cichy jest ten laptopik? i jeszcze mi powiedz, w codziennej pracy ile trzyma bateria? Edytowane 26 Września 2005 przez Maf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 AKURAT: a wiatrak szaleje w nim czy spokojnie dziala? co ile sie wlacza? i ogolnie cichy jest ten laptopik? i jeszcze mi powiedz, w codziennej pracy ile trzyma bateria? 1670354[/snapback] korcze tak dokladnie CI nei powiem bo nie siedze jeszcze na nim biore go na studia a w domu nie mam neta do niego podlaczonego gdzie topic nizej jest o L1310G (z kerenu) i koles strasznie nazeka ze mu chodzi jak suszarka (wogole dziwnie ze dysk 60GB dostal a powinien 80) co do bateri to trzyma spokojnie 2h (nie testowalem jeszcze :) ) a co do wiatraka to mi nie szaleje i wlasnie mam klawisz ktory obniza szybkosc wiatraka a G tego nie ma jak sie dowiedzialem ogolnie powiem ze to moj 1 laptop wiec jak dla mnie w porownaniu ze stacjonarnym to... nie ma porownania :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zikan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Czy oprocz sklepów Vobis i Karen jakies inne sklepy sprzedaja produkty FSC Amilo inne niz Pro V. Zamierzam kupic notebook FSC Amilo L1310G jednak porownojac ceny innych produktow w/w sklepach doszedlem do wniosku ze nie sa to tanie sklepy. Czy wie ktos moze dlaczego w innych sklepach nie ma innych Amilo pomimo ze sa to atrakcyjne produkty i maja dobra relacje ceny do jakosci? Jesli ktos ma jakies opinie na temat FSC Amilo L1310G to prosze pisac. 1658463[/snapback] Można kupić go w makro oraz jeszcze w jednym sklepie internetowym (nie pamiętam jaki, ale google go wyrzuca :)). Mam tego lapka z Karenu i nie narzekam. Ceny wszędzie prawie identyczne - karen najtaniej. Nie mam żadnych zastrzeżeń, jest spoko. Tylko bateria mogłaby dłużej niż 2 h ciągnąć, ale nie ma co wymagać cudów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...