Skocz do zawartości
juno

Fsc Amilo Gdzie Mozna Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy oprocz sklepów Vobis i Karen jakies inne sklepy sprzedaja produkty FSC Amilo inne niz Pro V. Zamierzam kupic notebook FSC Amilo L1310G jednak porownojac ceny innych produktow w/w sklepach doszedlem do wniosku ze nie sa to tanie sklepy.

Czy wie ktos moze dlaczego w innych sklepach nie ma innych Amilo pomimo ze sa to atrakcyjne produkty i maja dobra relacje ceny do jakosci?

Jesli ktos ma jakies opinie na temat FSC Amilo L1310G to prosze pisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy oprocz sklepów Vobis i Karen jakies inne sklepy sprzedaja produkty FSC Amilo inne niz Pro V. Zamierzam kupic notebook FSC Amilo L1310G jednak porownojac ceny innych produktow w/w sklepach doszedlem do wniosku ze nie sa to tanie sklepy.

Czy wie ktos moze dlaczego w innych sklepach nie ma innych Amilo pomimo ze sa to atrakcyjne produkty i maja dobra relacje ceny do jakosci?

1658463[/snapback]

mam tego laptoka tylko bez G

Nr prod. 874158

bo w karenie jest :

PART NUMBER: BPJ:POL-174201-001

kiedys ktos pisal jaka jest roznica pomiedzy G a bez G ale juz nie pamietam dokladnie (chyba chodzilo o wiek)

co do laptopa to polecam

tu masz odp. na pytania ktore mi wczesniej ktos z forum zadal:

witam

tak zakupilem tego lapkaca L1310 w vobisie - 3999 zeta + myszke dodali gratis :]

wziolem na raty bo tam maja raty 0%

nie siedze zbyt czesto przy laptopie bo kupilem go typowo na studia a dopiero zaczynam w pazdzierniku

tam tylko czasem cos pogram MOH i takie programy jak Photoshop czy Flash 5.0

co do glosnosci wentylatora to zbyt glosno nie chodzi :]

mam stacjonarny i on buczy ze moglby obudzic spiacego

tamten moj to strasznie cichutnki jest (wogole go nie slychac)

co do czestotliwosci wlaczania wentylatorka to jest taki guzik co wylacza wentylator ale doklanie nie wiem na jakiej zasadzie :) ale wylacza go na jakis okres pozniej na pulpicie wyskakuje jakas ikona z 50% ale jeszcze nie doszlem po co i dlaczego :D

aku no przynajmniej z 2 godz. grania w MOHa

tak grafika radek x200 256 jest lepsza od Intela I910 (915)

co do wifi to niestety narazie nie mam jak sprawdzic :]

zobacze dopiero na studiach

a teraz tak ogolnie:

bardzo podoba mi sie ten model. jest bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi, wydaje sie ze szybko sie nie zniszczy, tak samo lakier wydaje sie ze szybko sie nie zedrze

matryca 15"4 narazie tylko moge powiedziec ze fajnie sie na niej pracuje i gra

ogolnie polecam tego lapka

tylko nie wiem czym sie rozni ten z kerenu 1310G od vobisowskiego 1310

niestety nie mam instrukcji w PDF

dostalem jakies 2 ksiazki do tego ale tam takie bzdury pisza :D

np. co zrobic jak cos nie dziala i ogolnie o exploatacji lapka

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tego laptoka tylko bez G

Nr prod. 874158

bo w karenie jest :

PART NUMBER: BPJ:POL-174201-001

kiedys ktos pisal jaka jest roznica pomiedzy G a bez G ale juz nie pamietam dokladnie (chyba chodzilo o wiek)

co do laptopa to polecam

tu masz odp. na pytania ktore mi wczesniej ktos z forum zadal:

witam

tak zakupilem tego lapkaca L1310 w vobisie - 3999 zeta + myszke dodali gratis :]

wziolem na raty bo tam maja raty 0%

nie siedze zbyt czesto przy laptopie bo kupilem go typowo na studia a dopiero zaczynam w pazdzierniku

tam tylko czasem cos pogram MOH i  takie programy jak Photoshop czy Flash 5.0

co do glosnosci wentylatora to zbyt glosno nie chodzi :]

mam stacjonarny i on buczy ze moglby obudzic spiacego

tamten moj to strasznie cichutnki jest (wogole go nie slychac)

co do czestotliwosci wlaczania wentylatorka to jest taki guzik co wylacza wentylator ale doklanie nie wiem na jakiej zasadzie :) ale wylacza go na jakis okres pozniej na pulpicie wyskakuje jakas ikona z 50% ale jeszcze nie doszlem po co i dlaczego :D

aku no przynajmniej z 2 godz. grania w MOHa

tak grafika radek x200 256  jest lepsza od Intela I910 (915)

co do wifi to niestety narazie nie mam jak sprawdzic :]

zobacze dopiero na studiach

a teraz tak ogolnie:

bardzo podoba mi sie ten model. jest bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi, wydaje sie ze szybko sie nie zniszczy, tak samo lakier wydaje sie ze szybko sie nie zedrze

matryca 15"4 narazie tylko moge powiedziec ze fajnie sie na niej pracuje i gra

ogolnie polecam tego lapka

tylko nie wiem czym sie rozni ten z kerenu 1310G od vobisowskiego 1310

niestety nie mam instrukcji w PDF

dostalem jakies 2 ksiazki do tego ale tam takie bzdury pisza :D

np. co zrobic jak cos nie dziala i ogolnie o exploatacji lapka

pozdrawiam!

1658638[/snapback]

AKURAT: a wiatrak szaleje w nim czy spokojnie dziala? co ile sie wlacza? i ogolnie cichy jest ten laptopik?

i jeszcze mi powiedz, w codziennej pracy ile trzyma bateria?

Edytowane przez Maf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AKURAT: a wiatrak szaleje w nim czy spokojnie dziala? co ile sie wlacza? i ogolnie cichy jest ten laptopik?

i jeszcze mi powiedz, w codziennej pracy ile trzyma bateria?

1670354[/snapback]

korcze tak dokladnie CI nei powiem bo nie siedze jeszcze na nim

biore go na studia a w domu nie mam neta do niego podlaczonego

gdzie topic nizej jest o L1310G (z kerenu) i koles strasznie nazeka ze mu chodzi jak suszarka (wogole dziwnie ze dysk 60GB dostal a powinien 80)

co do bateri to trzyma spokojnie 2h (nie testowalem jeszcze :) )

a co do wiatraka to mi nie szaleje i wlasnie mam klawisz ktory obniza szybkosc wiatraka

a G tego nie ma jak sie dowiedzialem

ogolnie powiem ze to moj 1 laptop wiec jak dla mnie w porownaniu ze stacjonarnym to... nie ma porownania :) :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1658463[/snapback]

Można kupić go w makro oraz jeszcze w jednym sklepie internetowym (nie pamiętam jaki, ale google go wyrzuca :)).

Mam tego lapka z Karenu i nie narzekam. Ceny wszędzie prawie identyczne - karen najtaniej. Nie mam żadnych zastrzeżeń, jest spoko. Tylko bateria mogłaby dłużej niż 2 h ciągnąć, ale nie ma co wymagać cudów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi