AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Jaka byłaby rozsądna cena za wiercony blok wodny :?: 50x50x30mm, sorry ale ni mam zdjecia. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Jaka byłaby rozsądna cena za wiercony blok wodny :?: 50x50x30mm, sorry ale ni mam zdjecia. Adam ja cos takiego bede chcial sprzedac (bede mial jeden bloczek wiecej niz mi trzeba) tylko 50x50x20 za jakies 50-60 pln chyba ze cena robocizny wzrosnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 50-60 za dobre wykonanie to chyba ok nie Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 50-60 za dobre wykonanie to chyba ok nie Adam tez tak mi sie wydaje, bo najtansze bloki miedziane jakie widzialem to sa po 75pln made by Root76 i to chyba nie wiercone :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja za 65 zl jestem w stanie wykonac wiercony blok , ile ma miec kanaluw ? , aha bloki roota som wiercone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Napiszcie szczegolowo ile kosztuje blok miedzi, robocizna, sprzet. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mój brat ma Celka 333 podkreconego do 416 i od dwoch lat chodzi bez wiatraczka a temp wacha się od 60 do 70 i jest świetnie. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Sorry, pomylka BTW: p3dzi0r ile bys chciał za blok miedzi. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...