AKURAT Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) moze WY wiecie jaka jest roznica (nie liczac ze w cenie :D ) pomiedzy lapkami FCS L1310 a FCS 1310G (bez G i z G) kiedys gdzies czytalem ale nie pamietam i nie moge sobe przypomniec gdzie to bylo pisane. nie wiem czy przpadkiem nie jest to zwiazane z grafika 1310 mam radka x200 256 Edytowane 20 Września 2005 przez AKURAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juno Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 pewien nie jestem ale w notatce z data sheet FSC pisza ze matryca Cristal View jest opcjonalnie montowana wiec podejrzewam ze to G to wlasnie chodzi o matryce bo Cristal View to inaczej Glare i stad to G. To tylko moje przypuszczenia czy tak jest faktycznie nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 pewien nie jestem ale w notatce z data sheet FSC pisza ze matryca Cristal View jest opcjonalnie montowana wiec podejrzewam ze to G to wlasnie chodzi o matryce bo Cristal View to inaczej Glare i stad to G. To tylko moje przypuszczenia czy tak jest faktycznie nie wiem 1658798[/snapback] tylko ze G jest tanszy od bez G :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juno Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 tylko ze G jest tanszy od bez G :) 1658826[/snapback] mozesz napisac gdzie znalazles oferte na ten model z G i bez G wydaje mi sie ze porownujesz ceny z karenu i vobisu bo tylko tam znalazlem ten model. faktycznie w vobisie jest ten model L1310 drozszy i w opisie nie ma G ale gdy przyjzysz sie specyfikacji to juz jest wymieniona matryca Cristal View aka Glare podobie jest z modelem amilo m7440/m7440G, jesli zajrzysz na strone karen to znajdziesz tam m 7440 ze zwykla matryca a m 7440G z matryca Cristal View aka Glare a roznica w cenie jest efektem roznicy w wysokosci marzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 mozesz napisac gdzie znalazles oferte na ten model z G i bez G wydaje mi sie ze porownujesz ceny z karenu i vobisu bo tylko tam znalazlem ten model. faktycznie w vobisie jest ten model L1310 drozszy i w opisie nie ma G ale gdy przyjzysz sie specyfikacji to juz jest wymieniona matryca Cristal View aka Glare podobie jest z modelem amilo m7440/m7440G, jesli zajrzysz na strone karen to znajdziesz tam m 7440 ze zwykla matryca a m 7440G z matryca Cristal View aka Glare a roznica w cenie jest efektem roznicy w wysokosci marzy 1658924[/snapback] no tak porownuje vobis z karenem hmm dziwne to :D ale nr. produkcji tez jest inny :D wiec sam juz nie wiem :D musialbym tam zadzwonic do nich :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juno Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 numer produktu jest inny pewnie dlatego ze w vobisie to numer w bazie danych sklepu a nie numer modelu jakim oznaczyl go producent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomalix Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 W Vobisie są tylko 2 modele 7440. Jeden to 7440G (z którego właśnie piszę :D ) on ma matrycę Crystal View, procka 1.6 PM i pamięci 400 Mhz. A drugi to 7440, który nie ma matrycy Crystal, ale ma procka 1.86 i pamięci 533 Mhz. Resztę parametrów mają takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...