Skocz do zawartości
AKURAT

Roznica Pomiedzy Fcs L1310 A Fcs 1310g

Rekomendowane odpowiedzi

moze WY wiecie jaka jest roznica (nie liczac ze w cenie :D ) pomiedzy lapkami

FCS L1310 a FCS 1310G (bez G i z G)

kiedys gdzies czytalem ale nie pamietam i nie moge sobe przypomniec gdzie to bylo pisane.

nie wiem czy przpadkiem nie jest to zwiazane z grafika

1310 mam radka x200 256

Edytowane przez AKURAT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewien nie jestem ale w notatce z data sheet FSC pisza ze matryca Cristal View jest opcjonalnie montowana wiec podejrzewam ze to G to wlasnie chodzi o matryce bo Cristal View to inaczej Glare i stad to G. To tylko moje przypuszczenia czy tak jest faktycznie nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewien nie jestem ale w notatce z data sheet FSC pisza ze matryca Cristal View jest opcjonalnie montowana wiec podejrzewam ze to G to wlasnie chodzi o matryce bo Cristal View to inaczej Glare i stad to G. To tylko moje przypuszczenia czy tak jest faktycznie nie wiem

1658798[/snapback]

tylko ze G jest tanszy od bez G :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze G jest tanszy od bez G :)

1658826[/snapback]

mozesz napisac gdzie znalazles oferte na ten model z G i bez G

wydaje mi sie ze porownujesz ceny z karenu i vobisu bo tylko tam znalazlem ten model. faktycznie w vobisie jest ten model L1310 drozszy i w opisie nie ma G ale gdy przyjzysz sie specyfikacji to juz jest wymieniona matryca Cristal View aka Glare podobie jest z modelem amilo m7440/m7440G, jesli zajrzysz na strone karen to znajdziesz tam m 7440 ze zwykla matryca a m 7440G z matryca Cristal View aka Glare

a roznica w cenie jest efektem roznicy w wysokosci marzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozesz napisac gdzie znalazles oferte na ten model z G i bez G

wydaje mi sie ze porownujesz ceny z karenu i vobisu bo tylko tam znalazlem ten model. faktycznie w vobisie jest ten model L1310 drozszy i w opisie nie ma G ale gdy przyjzysz sie specyfikacji to juz jest wymieniona matryca Cristal View aka Glare podobie jest z modelem amilo m7440/m7440G, jesli zajrzysz na strone karen to znajdziesz tam m 7440 ze zwykla matryca a m 7440G z matryca Cristal View aka Glare

a roznica w cenie jest efektem roznicy w wysokosci marzy

1658924[/snapback]

no tak porownuje vobis z karenem

hmm dziwne to :D

ale nr. produkcji tez jest inny :D

wiec sam juz nie wiem :D

musialbym tam zadzwonic do nich :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Vobisie są tylko 2 modele 7440.

Jeden to 7440G (z którego właśnie piszę :D ) on ma matrycę Crystal View, procka 1.6 PM i pamięci 400 Mhz.

A drugi to 7440, który nie ma matrycy Crystal, ale ma procka 1.86 i pamięci 533 Mhz.

Resztę parametrów mają takie same.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi