Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Siema All..... no wiec tak..... za ile mogl bym sprzedac swoja "kochana" karte grafiki Palit-Dayton Riva TNT 2 m64 32 mb?? :) zblizaja sie swieta..... trzeba pomyslec o kasie na geforce 3 ti200 :) P.S. To moj 999 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Weźmiesz za to góra 50zetka. :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja zdolalem opylic za 70zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Weźmiesz za to góra 50zetka. :(:(:( qrde...... malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a swoją opylam za 60 zł mam dokładnie taką sama jak ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 kupilem tnt2 16mb (nie m64) dzisiaj za 41 zeta. Nie pytajcie po co mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja zdolalem opylic za 70zl :D ja zdolalem opylic za 70zl :Dja swoją poprzednią też chciałem opylić ale szkoda było mi oddać ją z WB wiec chciałem go zdjąc(jakimś klejem termo. go przykleiłem) trzymał jak cement. ani na gorąco ani na zimno w końu doszłem do wniosku ze WB to koszt ok 90zł a grafika max 70 ) i odkleiłem WB razem z GPu :D karta na smietnik ale WB mam i teraz smiga na tej co w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja dam komuś z Krakowa 70 zeta za RIVE TNT2 M64 32MB sprawną ofkorz. Byle to nie był pixelview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ??????Ale uspokoj sie troche. Tez by Ci bylo sie ciezko rozstac z czyms co ci sluzy dobrze od dawna. To tak jak wyrzucic starego psa z domu, bo juz sie z toba nie bawi. Tez bym tanio nie sprzedal, a na pewno nie byle komu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ?????? no dobra...... to ja wymienie tnt 2 m64 na geforce FX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 kumpel sprzedał za 100 zeta, nowa jeszce mozna czasem dostać za 130 pln :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja dam komuś z Krakowa 70 zeta za RIVE TNT2 M64 32MB sprawną ofkorz. Byle to nie był pixelview.kurcze trzeba była tak pisać 3 tygodnie temu to bym jakoś inaczej te Wb sciagnał ale i tak moge ci sprzedać tą moja poprzednia jest prawie sprawna trzeba tylko przykleić gpu do karty ( co kropelka sklei.......) i bedzie działać oczywiscie virtualnie (hehhe tak jak te bulbulizatory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 kumpel sprzedał za 100 zeta, nowa jeszce mozna czasem dostać za 130 pln :-) gdzie on to sprzedal?????? za 100 zeta? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 50 zl - za tyle chodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 na giełdzie w kraku były po 65 zł nie wiem jak w warszawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moze to nie do tego postu ale ja kupilem dzisiaj kompa 486DX 100 16MB ramu dysk 500MB i nawet byla winda na nim zainstalowana , komp ma byc na serwer wiec chyba wystarczy , i dalem za niego 40zl :-) mi sie wydaje ze dobra cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 U mnie 40 zł max. 50 zł za pełna TNT2 32 MB. Aha i to cena sprzed wakacji. Generalnie to się nie wzbogacisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moze to nie do tego postu ale ja kupilem dzisiaj kompa 486DX 100 16MB ramu dysk 500MB i nawet byla winda na nim zainstalowana , komp ma byc na serwer wiec chyba wystarczy , i dalem za niego 40zl :-) mi sie wydaje ze dobra cena fajnie..... za 40 zeta kupil calego kompa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Za 40 zł to ja bym sam dysk od niego wziął jeśli nie ma badów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja na allegro 3 tygodnie temu opchnołem Rive 2 M64 No name za lekko ponad 70 żyli, klucz do sukcesu to duża ilośc komentarzy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja dam komuś z Krakowa 70 zeta za RIVE TNT2 M64 32MB sprawną ofkorz. Byle to nie był pixelview.:( szkoda ze nie mieszkasz w Wa-wie bo z tyle to bym Tobie spylil pelna TNT2 32MB (Diamond Viper 770) - super karta :) a tak trzeba bedzie kombinowac - ale moze uda sie drozej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ?????? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...