Skocz do zawartości
Neo_x

Za ile opylic TNT 2 m64 ?? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Siema All..... no wiec tak..... za ile mogl bym sprzedac swoja "kochana" karte grafiki Palit-Dayton Riva TNT 2 m64 32 mb?? :)

zblizaja sie swieta..... trzeba pomyslec o kasie na geforce 3 ti200 :)

P.S. To moj 999 post :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zdolalem opylic za 70zl :D

ja zdolalem opylic za 70zl :D

ja swoją poprzednią też chciałem opylić ale szkoda było mi oddać ją z WB wiec chciałem go zdjąc(jakimś klejem termo. go przykleiłem) trzymał jak cement. ani na gorąco ani na zimno w końu doszłem do wniosku ze WB to koszt ok 90zł a grafika max 70 ) i odkleiłem WB razem z GPu :D karta na smietnik ale WB mam i teraz smiga na tej co w podpisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hhehe a ile myslales :D eeeee wymienie m64 hmm no moze za r9700pro niech strace ktos chetny ??????

Ale uspokoj sie troche. Tez by Ci bylo sie ciezko rozstac z czyms co ci sluzy dobrze od dawna. To tak jak wyrzucic starego psa z domu, bo juz sie z toba nie bawi. Tez bym tanio nie sprzedal, a na pewno nie byle komu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dam komuś z Krakowa 70 zeta za RIVE TNT2 M64 32MB sprawną ofkorz. Byle to nie był pixelview.

kurcze trzeba była tak pisać 3 tygodnie temu to bym jakoś inaczej te Wb sciagnał

ale i tak moge ci sprzedać tą moja poprzednia jest prawie sprawna trzeba tylko przykleić gpu do karty ( co kropelka sklei.......) i bedzie działać oczywiscie virtualnie (hehhe tak jak te bulbulizatory :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to nie do tego postu ale ja kupilem dzisiaj kompa 486DX 100 16MB ramu dysk 500MB i nawet byla winda na nim zainstalowana , komp ma byc na serwer wiec chyba wystarczy , i dalem za niego 40zl :-) mi sie wydaje ze dobra cena

fajnie..... za 40 zeta kupil calego kompa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dam komuś z Krakowa 70 zeta za RIVE TNT2 M64 32MB sprawną ofkorz. Byle to nie był pixelview.

:( szkoda ze nie mieszkasz w Wa-wie bo z tyle to bym Tobie spylil pelna TNT2 32MB (Diamond Viper 770) - super karta :)

a tak trzeba bedzie kombinowac - ale moze uda sie drozej 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi