Rintin Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam mam problem z ta karta. Mam ja od miesiaca i ostatnio pojawil sie problem karta strasznie terkocze przy starcie po czym wiatrak uspokaja sie.Czy ktos z posiadajacych ta karte ma podobny problem ? ewentualnie jak go rozwiazal ?.Wczesniej nic takigo nie mialo miejsca a karta dopiero ma miesiac czasu wczesniej mialem gf4ti nie czyszcilem wiatraka wcale i nigdy tak nie halasowal przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Pewnie siadają łożyska w wiatraczku. Jeśli masz kartę na gwarancji oddaj ją. Jeśli nie sprawdź czy coś tam "nie wpadło" i terkocze. Jeśli jestes odważniejszy zmień poprostu chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 ewentualnie przeczyść wiatraczek na grafice, a następnie użyj jakiego wd40 czy czegos podobnego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam mam problem z ta karta. Mam ja od miesiaca i ostatnio pojawil sie problem karta strasznie terkocze przy starcie po czym wiatrak uspokaja sie.Czy ktos z posiadajacych ta karte ma podobny problem ? ewentualnie jak go rozwiazal ?.Wczesniej nic takigo nie mialo miejsca a karta dopiero ma miesiac czasu wczesniej mialem gf4ti nie czyszcilem wiatraka wcale i nigdy tak nie halasowal przy starcie. 1658763[/snapback] Ja mam i nie miałem takich terkotów ;p Tak jak mówią poprzednicy przeczyść/nasmaruj wiatrak/łożyska na 99% pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rintin Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 przeczyscilbym ale niestety w galaxy 6800 chlodzenie jest duze i bez zdjecia chlodzenia potem go rozkrecenia nie moge dostac sie do wiatraka hmm moze zdejmuje sie smigla jakos :) zeby wyczyscic w srodku wiatrak ??.Dziwne bo terkocze tylko jak jest dlugo nie uzywany np po nocy przedmuchalem ten wiatrak wlozylem karte odpalilem terkot ustal obawiam sie ze jutro znowu wroci :( juz tak mialem.Gwarncje oczywiscie mam ale trwaloby to pewnie kolo 14 a gdyby wymienili na inny egzemplarz moglbym nie trafic takiego w ktorym bez problemu odblokuje 16 potokow 6 vertexow a taki mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 To poproś że by Ci wymienili karty tylko samo chłodzenie bo karta jest sprawna tylko wiatrak chłodzenia nawala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...