liet Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Wiem, że o pamięciach na Tweak'u powiedziano już chyba wszystko, ale przeczytałem trochę tematów i szczerze mówiąc nie rozjaśniło to zbytnio mojej sytuacji... Chcę kupić mobo DFI LanParty NF4 D/DFI LanParty NF4 Ultra-D i do tego jakieś pamięci w granicach 500 zł. Wiem, że ta płyta nie trawi niektórych kości, więc proszę o jakieś konkretne sugestie. Zastanawiałem się nad GEIL'ami 2*512 2.5-6-3-3DC, ale w temacie i DFI ktoś bardzo wybrzydzał na te kości... Gdzie indziej z kolei zostałem odesłany do topicu z ogromną ilością cyferek, a że z O/C mam tyle wspólnego co z Turkemnistanem, zrozumienie tekstu oscylowało w granicach 3% :/ Pamięci powinny mieć jakieś (jakiekolwiek?) możliwości O/C bo wkładanie no-name'ów do tego mobo to chyba żałoba... Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi, mile widziane jakieś objaśnienia na poziomie basic :) Pozdrawiam - Kynes Edytowane 20 Września 2005 przez liet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 TwinMos SpeedPremium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) a może A-DATA ? Edytowane 20 Września 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...