yacoob Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Po podłączeniu do wyjścia karty graficznej GeForce 2MX 200 telewizora Sony (4:3, 50 Hz, 5-letni) przez złącze cinch (po stronie komputera i po stronie TV) mam obraz ale tylko czarno-biały. Kombinowałem w opcjach sterowników, próbowałem przełączać między PAL a NTSC i nic, nadal tylko czarno-biały obraz. Komputer pracuje pod Win XP na sterownikach referencyjnych NVidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Po podłączeniu do wyjścia karty graficznej GeForce 2MX 200 telewizora Sony (4:3, 50 Hz, 5-letni) przez złącze cinch (po stronie komputera i po stronie TV) mam obraz ale tylko czarno-biały. Kombinowałem w opcjach sterowników, próbowałem przełączać między PAL a NTSC i nic, nadal tylko czarno-biały obraz. Komputer pracuje pod Win XP na sterownikach referencyjnych NVidii. 1658942[/snapback] ja jest starszy tv to tak bywa ... ze przez chincha jest B&W ... niestety albo podlaczysz przez inne wysjcie albo tak zostanie. Winy szukalbym raczej po stronie TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...