cripple Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Witam jestem w dziedzinie sieci laikiem, dlatego też założyłem oddzielny bo w innych nie do końca wszystko rozumiałem. Posiadam router Dl-624 (zestaw nazywa się DWL-925), dostałem z USA, więc problem wyboru mam z głowy, od października na stancji będę musiał podzielić Neostradę 512 na 2 kompy, byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał mi czy ten router wystarczy, jak to ustawić, co do czego podłączyć i w ile jakiego kabla i z jakimi końcówkami się zaopatrzyć. Byłbym bardzo wdzięczny, bo właściciel stancji ma tylko Neo u siebie a w lokalu, który ja biorę nie ma nawet telefonu, więc dzielić trzeba, inaczej nie będę miał netu. Z góry dzięki za Wasz czas, mam nadzieję, że ktoś mnie oświeci. Edytowane 20 Września 2005 przez cripple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Widzę, że chętnych brak ja we własnym zakresie dowiedziałem się, że Neo jest teraz na USB, a ten router tego nie ma, da się jakąś przejściówkę zastosować ?? Bo podzielić net na 2 kompy po sieciówkach to umiem bezproblemowo, ale wtedy 1 komp musi ciągle działać a to jest już problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam Jasne, ze sie nada, ale musisz dokupic modem DSL. NP. ten: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12116 Z niego skretka do portu WAN w routerze i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 tańszym wyjściem będzie D-Link DSL-302T - około 80zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...