maly86 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) M@ly nie przesadzaj ;) To jest ośla czyli wszystko i o wszystkim :D 1659609[/snapback] Osla czyli o oslach :wink:. Ale tak to po co najpierw topic 2012, a teraz 2014, boze... Troche mnie to drazni, ze und3r zaklada kolejny topic o tym bezsensownym temacie :angry:. Najlepiej to, gdy rano bedziesz wstawal zastanawiaj sie czy moze dzisiaj zginiesz pod kolami auta, spadnie Ci na glowe cegla, albo jeszcze inny sposob na wieczny odpoczynek :blink:. Pf dobra gadajcie sobie o tym, i myslcie 24 godziny dziennie kiedy bedzie zaglada, nie bede Wam w tym przeszkadzal :lol:. Edytowane 20 Września 2005 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Czyli bezsensownie zalozyles topic i zasmiecasz jakimis bzdurami forum :blink: :angry:! 1659604[/snapback] kufa czlowieku przeszkadza ci to? a od czego jest ośla ? :-| mało ci banów? ;] Edytowane 20 Września 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Stary, weź mnie nie ucz co to horyzon zdarzeń. Ja tylko przetlumaczylem ten artykul. To po pierwsze. A po drugie sam sobie zaprzeczyles :P . Jesli nic nie da rady sie wydostac to skad to promieniowanie? :P 1659594[/snapback] Stary ja Cię nie uczę tylko skierowałem te słowa [; . I cała dziura wypromieniowuje to promieniowanie (już dokładnie nie pamiętam jak to się odbywa [; ale na bank wypromieniowywuje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 OT kufa czlowieku przeszkadza ci to? a od czego jest ośla ? :-| mało ci banów? ;] 1659630[/snapback] A ty nie pamietasz, jak to przepraszales ludzi na forum, ze sie poprawisz, takze tez nie jestes swiety.../OTDobra zycze przyjemnej debaty na temat 2014, nie zapomnijcie dodac, ze jasnowidz, przepowie, ze w 2013 wroca na Ziemie dinosaury :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Stary ja Cię nie uczę tylko skierowałem te słowa [; . I cała dziura wypromieniowuje to promieniowanie (już dokładnie nie pamiętam jak to się odbywa [; ale na bank wypromieniowywuje).Wiem, ze czarne dziury promieniują ("parują") - chodzilo mi tylko o to, ze w swojej wypowiedzi najpierw napisales, ze nic sie nie wydostaje, a potem, ze jednak promieniuje. Gdyby nic sie nie wydostawało, to nie byloby promieniowania. To tak gwoli ścisłości. M@ły -> :lol: Edytowane 20 Września 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Niezle jaja! :D Wchodze na Tweak'a, patrze, a tu koniec swiata przesuniety o dwa lata :lol: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 I tak sobie [ciach!]la na temat roku 2014, ze przepowiednie itd. a jak to na oslej laczce, osly nawet nie przeczytaly czego topic dotyczy, przeczytaly tylko temat, dorobily sobie ideologie i urrrrraaa juz wszystko wiedza.(slowa przede wszystkim do m@lego) Dla zainteresowanych - topic jest o "odkryciu naukowym" o ktorym mozna poczytac w linku oraz w tlumaczeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Dla zainteresowanych - topic jest o "odkryciu naukowym" o ktorym mozna poczytac w linku oraz w tlumaczeniu.No, pseudo-naukowym powiedzmy ;) EDIT: Sorry, nie zauwazylem cudzyslowiu :) Edytowane 20 Września 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Topic nabiera pozytywnej energii :P Czują ją w paznokciah i dzięki niej mogę wam powiedzieć żę koniec nastapi w 2888 :lol: A tak na serio to niezła hała sie zaczyna robić, ale w sumie zabawne to jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jestem ciekawy jakie to bedzie mialo znaczenie przy wybieraniu organizatora mistrzostw swiata w pilce noznej w 2014 ;] Toc moze byc boom i gwiazdki moze nie byc, a gwiazdka fajna sprawa ;] Jestem ciekaw kto przesunie koniec na 2016 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jestem ciekawy jakie to bedzie mialo znaczenie przy wybieraniu organizatora mistrzostw swiata w pilce noznej w 2014 ;] Toc moze byc boom i gwiazdki moze nie byc, a gwiazdka fajna sprawa ;] Jestem ciekaw kto przesunie koniec na 2016 ;] 1659953[/snapback] Bedzie boom i bedzie sywester, zabawa do białego rana :D ( o ile świat się przed rankiem nie skończy :P ) a mistrzostwa 2014 obdbędą sie na księżyciu i będa rozgwywane ołowianą piłką :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Janio Ty zbyciarzu ;] Mistrzostwa odbędą się w bardzo ciepłej i miłej atmosferze - na Słońcu ;];] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Janio Ty zbyciarzu ;] Mistrzostwa odbędą się w bardzo ciepłej i miłej atmosferze - na Słońcu ;];] 1660019[/snapback] A nie mam nic przeciwko :D Tylko jeszcze słoneczne i gorące panienki i gdzie tu sie martwić o koniec świata ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Proponuje stworzyć temat z nagrodami: kto wytypuje datę bliższą końca świata B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Proponuje stworzyć temat z nagrodami: kto wytypuje datę bliższą końca świata B) 1660048[/snapback] A gdzie sie zgłosić po dobiór nagród ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 to może jakieś zakłady kto najtrafniej wytypuje kiedy koniec świata :) zwyciężca zgarnie całą pule :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 To tylko propozycja, ze ktos moze podjac sie takiego zadania...;] Nagroda bedzie strzal w dziesiatke i satysfakcja, ze jest sie jasnowidzem ;];] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale kiedy bedzie koniec świata to bedziemy wiedzizeć właśnie wtedy kiedy bedzie jego koniec, o ile jeszcze bedziemy wtedy coś jeszcze wiedzieć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 wg mnie ta chmura to robi fundamenty na nowa miedzygalaktyczna autostrade ;]. Ziemianie ;] ewakuacja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 W fajnego czata sie moj topic przeksztalcil, nie ma co :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...