blank2424 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 witam musze sie szybko zdecydowac najlepiej dzisiaj do 16 czy brać tą mobo jak jest z kręceniem na niej, w ogóle co o niej powiecie jakie macie doświadczenia i czy warto ją brać chciałem gigabyte k8ns ale tylko rev 2.0 jest więc nie ma sensu:/ zadaje tak głupie pytanie bo nie mam łącza stałego a siedze teraz w cafe więc czekam na szybkie odp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 k8ns rev2 i tak bedzie lepsza od tego asusa..... nie wiem czemu wam rev2 tak niepasuje.... ja tam ciagne na niej htt 325 , a co dopiero bedzie po modach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 a co z nim jest nie tak z tym asusem??? rev 2.0 gigabyta to kastrat i choćby dlatego jej nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 w jakim sensie rev2.0 to kastrat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 a co z nim jest nie tak z tym asusem??? rev 2.0 gigabyta to kastrat i choćby dlatego jej nie chce 1659146[/snapback] 1.żałosne mozliwosci oc ...wystarczy? 2. :lol: :lol: :lol: to powodzenia.... kupuj asusa <_< mysle ze nawet nie wiesz co "wykatrowali" ale to twoj problem.... k8ns bedzie lepszym wyborem ,ale zrobisz i tak co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 np 2 fazowe zasilanie w stosunku do wersji 1.1 kilka kondziołków zniknęło itd poprostu nie mam alternatywy pod 754 najprawdopodobniej albo wezmę 939 alpo p4:/ ale cóż:/ prosze jeszcze o odpowiedzi być może jutro wpadnę i odczytam je thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Chyba chcesz miec problemy na siłe. Wszyscy ci napisza ze lepiej "kstrowany" K8NS niz ten Asus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A niby jakie problemy ma ten ASUS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) np 2 fazowe zasilanie w stosunku do wersji 1.1 kilka kondziołków zniknęło itd poprostu nie mam alternatywy pod 754 najprawdopodobniej albo wezmę 939 alpo p4:/ ale cóż:/ prosze jeszcze o odpowiedzi być może jutro wpadnę i odczytam je thx 1659185[/snapback] Oo skąd pomysl ze ma 2 fazowe? :lol: cały czas są twardo trzy fazy.płyta przeszła kosmetyczne poprawki , zmieniono sekcje zasilania proca i dlatego 4 kondziołki znikneły....rób se co chcesz twoja sprawa A niby jakie problemy ma ten ASUS? 1659346[/snapback] umiesz czytac? w pierwszym poscie "żałosne możliwosci OC" starczy? htt max w biosie 250mhz :lol: kombinacje z glockgenem i max htt 280 i to i tak niestabilne... za posty pod sobą są kary , wiesz o tym? Edytowane 20 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A czy to się też tyczy ASUSa K8N-E DELUXE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) K8NS rev 2.0 wcale nie jest zła - jest owszem nieco gorsza od wersji 1.1, ale nadal wolałbym ją niż Asusa K8N. K8NS ma mniejsze mozliwości voltowania Semprona, ale Asus jej w ogóle nie ma, więc wybór jest raczej prosty :) Poczytaj Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2005 przez focus_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale K8NS jest mało wyposarzona. Trzeba dokupić śledzia do dzwiękówki i usb. Ma tylko 2 porty SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale K8NS jest mało wyposarzona. Trzeba dokupić śledzia do dzwiękówki i usb. Ma tylko 2 porty SATA. 1659552[/snapback] A Asus K8N to ma więcej portów Serial-ATA? Dopiero Deluxe, ale to nie ta kategoria cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale K8NS jest mało wyposarzona. Trzeba dokupić śledzia do dzwiękówki i usb. Ma tylko 2 porty SATA. 1659552[/snapback] okej, powiedz mi ze uzywasz powyzej 6 portow USB :lol: a śledz od dźwieku jest koniecznie potrzebny :blink: chcesz to bierz tego asusa , matko nikt cie nie nakłania do niczego, po prostu podajemy co jest lepsze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Jeśli będe brał to tylko ASUSa K8N-E DELUXE, zwykłym ani się nie przejmuję. Bo mnie nie chodzi tylko o podkręcanie, ale także o bogate wyposażenie. A co myslicie o MSI? Edytowane 20 Września 2005 przez matti155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 matti155 -> po co pytasz o rady tweakowiczów jeśli i tak sie z ich zdaniem ni liczysz!? Od samego początku zamierzałeś kupić Asusa więc nie wiem po co założyłeś ten głupi temat. Nadużywasz tylko cierpliwości ludzi, którzy wykazują się dobrą wolą i chcą Ci pomóc w wyborze płytki. Mam nadzieję, że kupileś tego Asusa i teraz plujesz sobie w brodę bo jednak doszedłeś do wniosku, że K8NS jest o niebo lepszy. To że płytka ma logo Asusa nie znaczy że jest super wypasiona. Przypominasz mi ludzi którzy kupują Celerony tylko dlatego że wyprodukował je Intel i ślepo wierzą, że kupili sobie pierwszej klasy procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 matti155 -> po co pytasz o rady tweakowiczów jeśli i tak sie z ich zdaniem ni liczysz!? Od samego początku zamierzałeś kupić Asusa więc nie wiem po co założyłeś ten głupi temat. Nadużywasz tylko cierpliwości ludzi, którzy wykazują się dobrą wolą i chcą Ci pomóc w wyborze płytki. Mam nadzieję, że kupileś tego Asusa i teraz plujesz sobie w brodę bo jednak doszedłeś do wniosku, że K8NS jest o niebo lepszy. To że płytka ma logo Asusa nie znaczy że jest super wypasiona. Przypominasz mi ludzi którzy kupują Celerony tylko dlatego że wyprodukował je Intel i ślepo wierzą, że kupili sobie pierwszej klasy procesor. 1666128[/snapback] Spokojnie....... Zaznacze tylko ze to nie matti155 załozył temat... po za tym sie zgadzam, ale niemusisz sie tak denerwowacx. Jak sie przekona ze asus to g to wtedu juz bedzie wiedział, ze trzeba sie sluchac jak kilka osob mowi dobrze. @matti155: Bierz gb anie asusabo lepiej na tym wyjdziesz, zrozum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) A jak bym wziął DFI LanParty UT nF3 250 Gb na socket 754? Edytowane 26 Września 2005 przez matti155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 dfi jest najlepsze na agp pod s754 ale niestety prawie 150zl droższe niż np gb. Ppd pci-e to na razie gb k8ne wymiata-na razie wygląda na to,ze to będzie moja nastepna po k8ns płyta. Ostatnio gb jak mozę tak przekonuje do siebie klientówłaśnuie pojawił sie pod k8ns nowy biosik- poprawił kilka z i tak już nielicznych braków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 dzięki za odpowiedzi, przeczytam je w jak będę ofline ostatecznie kupiłem Gigabyte K8NS v2.0 ale jestem zadowolony wszystko stabilne, pamięć 266 chodzi, z wad jakie zauważyłem a na forum nie widziałem słowa o niej to jakiś kondensatorek na cienkim druciku przy sys fan:/ łatwo go urwać a takto płytka super narazie mam problem bo nie wiem jaką pamięć do nich kupić najprawdopodobniej twinmosy wezmę ale... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...