Sao Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Posiadam kartę S3 ViRGE-DX/GX 2MB, do tego monitor Daewoo bodajże 14''. Chciałem kupić monitor juz do przyszłego komputera LG F700P. Przez jakis czas chcę pracować z nim na starym kompie, gdyż monit Deawoo strasznie męczy oczy. Karta posiada chyba złacze D-Sub - przynajmniej tak to wygląda, a może to coś innego? Pytanie: Czy jest sens podłączać monitor do takiej karty? Jaki będzie obraz? Czy jeszcze przypadkiem nie popsuje mi to monitora? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Posiadam kartę S3 ViRGE-DX/GX 2MB, do tego monitor Daewoo bodajże 14''. Chciałem kupić monitor juz do przyszłego komputera LG F700P. Przez jakis czas chcę pracować z nim na starym kompie, gdyż monit Deawoo strasznie męczy oczy. Karta posiada chyba złacze D-Sub - przynajmniej tak to wygląda, a może to coś innego? Pytanie: Czy jest sens podłączać monitor do takiej karty? Jaki będzie obraz? Czy jeszcze przypadkiem nie popsuje mi to monitora? :-| 1659207[/snapback] 1. Monitora nie popsuje :wink: 2. Jeśli rzeczywiście ma D-Sub to nie ma problemu 3. Obraz będzie kiepski. Jak już wydajesz tyle kasy na LCD to warto dołożyć do k. graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sao Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 3. Obraz będzie kiepski. Jak już wydajesz tyle kasy na LCD to warto dołożyć do k. graficznej 1659526[/snapback] to CRT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Może być tak że ten nowy monit terz bedzie ci męczył oczy bo grafa nie wyrobi z odświerzaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...