Barty Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 prosze usunac ograniczenia w wyszukiwarce, bo mozna szukac min 4 znaki, w przeciwnym wypadku pokazuje sie takie cos Napotkane błędy: Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo. niech ktos madry mi powie jak wyszukac posty o myszce logitech g5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Faktycznie [; "mysz logitech g5" "mysz g5" ... nic z tego :) P.S. Masz nieregulaminowy sig :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 mysz+logitech+g5 i wszystko jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 wyszukac posty o myszce logitech g5... 1659313[/snapback] ile to ma wg ciebie znakow? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 np wstawiając w cudzysłów. "logitech g5" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tym niemniej ograniczenie ilosci znakow od dolu jest IMHO bez sensu - jest masa dwu- i trzy-literowych skrotow i czesto niemoznosc ich uzycia w szukaniu komplikuje bardzo zycie. Juz nie wspomne o tym, ze staramy sie odsylac nowych do szukajki, a ta nie pozwala na niektore rzeczy. A nie kazdy (szczegolnie nowy) wie jak dokladnie formatowac zapytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 warto czasem * dopisac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 costi powiedzialbym nawet ze niektorzy maja problem z formuowaniem zwyklych pytan a co dopiero korzystania z szukajki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 costi powiedzialbym nawet ze niektorzy maja problem z formuowaniem zwyklych pytan a co dopiero korzystania z szukajki :| 1661543[/snapback] To fakt, ale takim to nawet najbardziej lopatologiczna szukajka nie pomoze... ja mam bardziej na mysli takich, ktorzy rokuja nadzieje na nauczenie sie odpowiedniego zachowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Wlaściwie to po co jest to ograniczenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Wlaściwie to po co jest to ograniczenie?? 1666556[/snapback] Obciazenie serwera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ale to mija sie z celem... Przecież dla serwera ważna jest też ilość wyszukań w danym okresie czasu, a przez to ograniczenie ludzie muszą odpalać szukajke po kilka razy, kombinujac jakby tu limit 4 liter obejść (albo sie wqrwiają już za pierwszym razem i zakładają nowy topic - to chyba tez niedobrze z punktu widzenia serwera :P ). Proponuje zmniejszyć limit do 2 liter - gwarantuje, ze forum nie zacznie mulić przez to:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ale to mija sie z celem... Przecież dla serwera ważna jest też ilość wyszukań w danym okresie czasu, a przez to ograniczenie ludzie muszą odpalać szukajke po kilka razy, kombinujac jakby tu limit 4 liter obejść (albo sie wqrwiają już za pierwszym razem i zakładają nowy topic - to chyba tez niedobrze z punktu widzenia serwera :P ). Proponuje zmniejszyć limit do 2 liter - gwarantuje, ze forum nie zacznie mulić przez to:> 1666911[/snapback] Ja nie widze, w ogole zadnego problmeu... Tka jak napisali przedmowcy, kilka postow wyzej. Wypowiedzieli sie, iz mozna kombinowac. tj. Np. Call of Duty", zamienic na "Call Duty" i problem rozwiazany....Nie wiem po co to zamieszanie :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja natomiast nie widze problemu, dlaczego nie można by zmniejszyc tego ograniczenia do dwoch znakow, ale nie mnie o tym decydowac - wyrazam tylko swoja opinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wystarczy przeczytać jak tłumaczyłem n razy o problemach z fulltext search w mySQL i dlaczego jest tak a nie inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...