Mewosh Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A wiec mam winrar'a 3.5 i po rozpakowaniu plikow otwiera sie jeszcze jedno okienko przenoszenia plikow, z nie jakiego foldery temp w ktorym winrar prawdopodobnie rozpakowuje pliki a pozniej przenosi je tam gdzie ja chcem... Jest to bardzo czasochlonne i nie wygodne, wiec proste pytanie: jak zrobic aby odrazu rozpakowywal pliki w folderze docelowym? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Spróbuj: Ustawienia -> Foldery -> Folder dla plików tymczasowych -> zaptaszkuj opcję: "Używaj tylko dla dysków wyjmowalnych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A tak się da w ogole ???? :mur: ??? Bo z tego co wiem to zeby powstal plik to KAZDY program jaki znam musi go poskladac ( eDonkey , DAP , WinRAR , eMule )... Wszystkie te programy robia sobie foldery tymczasowe zeby moc zlozyc duze pliki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 każdy Twój problem rozwiąże jeden program.... Total commander... :) obsługuje wszystkie rary zipy arjty,(dopakowuje, rozpakowuje, przegląda archiwa - nie trzeba się pieprzyć z żadnymi innymi apliakcjami typu winzip czy winrar - wszystko robisz w tym samym oknie w taki sam sposób), ftp, kopiowanie w tle, z kolejką, przegląda text, grafike, html, mp3, avi, mpg, nawet ikony w plikach exe i dll :], ma setki pluginów, obsługuje aparaty cyfrowe, nawet telefon można widziec jako dysk :) - moim zdaniem najlepszy program jaki wymyślono na PC. Nie wiem dlaczego tak dużo osób boi się go używać. Pzyspiesza prace z plikami śjakieś 10x. Dla mnie windows bez TC nie jest systemem operacyjnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewosh Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ok... dzieki za tips, zobacze czy mi przypadnie do gustu :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...