Skocz do zawartości
Mewosh

Winrar Rozpakowuje W Folderze Tymaczasowym

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec mam winrar'a 3.5 i po rozpakowaniu plikow otwiera sie jeszcze jedno okienko przenoszenia plikow, z nie jakiego foldery temp w ktorym winrar prawdopodobnie rozpakowuje pliki a pozniej przenosi je tam gdzie ja chcem...

Jest to bardzo czasochlonne i nie wygodne, wiec proste pytanie: jak zrobic aby odrazu rozpakowywal pliki w folderze docelowym?

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak się da w ogole ???? :mur: ??? Bo z tego co wiem to zeby powstal plik to KAZDY program jaki znam musi go poskladac ( eDonkey , DAP , WinRAR , eMule )... Wszystkie te programy robia sobie foldery tymczasowe zeby moc zlozyc duze pliki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy Twój problem rozwiąże jeden program.... Total commander... :) obsługuje wszystkie rary zipy arjty,(dopakowuje, rozpakowuje, przegląda archiwa - nie trzeba się pieprzyć z żadnymi innymi apliakcjami typu winzip czy winrar - wszystko robisz w tym samym oknie w taki sam sposób), ftp, kopiowanie w tle, z kolejką, przegląda text, grafike, html, mp3, avi, mpg, nawet ikony w plikach exe i dll :], ma setki pluginów, obsługuje aparaty cyfrowe, nawet telefon można widziec jako dysk :) - moim zdaniem najlepszy program jaki wymyślono na PC. Nie wiem dlaczego tak dużo osób boi się go używać. Pzyspiesza prace z plikami śjakieś 10x. Dla mnie windows bez TC nie jest systemem operacyjnym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi