los0 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam, Jaka plyte glowna doradzicie do tego procesora: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63289683 moze byc z allegro tak do 140zl :-| . aha i co myslicie o tym procku dobra cena jak za taki model? p0zdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 za 140zl raczej bedzie trudno cos dobrego znalesc:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 chodzi mi raczej o cos proporcjonalnego do tej ceny... jakas plyte glowna ktorą oplaca sie kupic za taka kase... bo na allegro: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4272&order=t&view=gtext sa plyty nawet za 80zl. i nie wiem co o nich myslec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No wg mnie kłaniają się tylko AsRocki. TUTAJ masz listę godnych uwagi, a zarazem taniutkich jak przysłowiowy barszcz. Osobiście polecam AsRock P4V88+. Ma wszystko co potrzebne, ale szokujących O/C się nie spodziewaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 moze inne jakies propozycje z allegro :) tam jest taniej :D jesli nic na allegro nie znajde to kupie tą co mi poleciles :] z gory dzieki za wypowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) wedlug mnie lepiej dozbierac i dolozyc pieniazki niz kupowac ashrocka itp.... wiem bo mialem sporo takich wynalazkow kiedys;) pozdro a moze moj abit :rolleyes: Edytowane 20 Września 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Nie wiem jak jest w praktyce, ale na "papierze" płyty główne AsRock prezentują się przynajmniej bardzo dobrze - jedynie OverClocking nie jest za specjalny....... Jeśli szukasz mobo na Allegro to pamiętaj o obsłudze SATA, Raid, zintegrowanej sieciówce i dźwiękówce, pamięci w Dual Channel, 3 sloty na RAM (lub więcej), obsługa 1GB lub więcej RAM, kontrolery FireWire (IEEE-1394B) i USB(2.0). Reszta to tylko kwestia kosmetyczna..... No oprócz możliwości podkręcania. //edycja// koniecznie pamiętaj, żeby płyta była zgodna z ATX, ATX-Extended (potrzebna obudowa Big Tower lub serwerówka). Edytowane 20 Września 2005 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a co myslicie o tej plycie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63527813 bedzie pasowala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 nie, mobo nie obsługuje prescottów, poza tym nie radze się w chip sisa pakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htw Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 włącze sie do tematu, i spytam sie jaka płyte glowna do 300 zeta byscie polecili do takiego celka ? aha procek nigdy nie bedzie krecony !! chodzi o stabilność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ja za swoją płytę na Allegro (albo eBay'u lub innym Świstaku - już nie pamiętam) dałem 160zł. Było to parę miesięcy temu, przez ten czas S478 jeszcze bardziej się postarzał. Okazje się zdażają, trzeba tylko szukać. Weź coś używanego, firmowego (Abit, Asus, MSI, DFI, ewentualnie Gigabyte, Epox itp.) na Intelu 865PE. A jak bez kręcenia, to wystarczy ASRock na tym samym chipsecie. W normalnym sklepie powinien być poniżej 200zł. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18246 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterForum Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja mam zamiar kupić celka D 2.5 i płyte gigabyte za 300PLN na 865PE z dualnym biosem czy na tym zestawie dużo wysisne z celerona dlatego s478 bo mam karte graficznom na AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 jak mobo za 300zl to lepiej IS-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...