Gawel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Siema mam problem. Jaka grafe kupic. Radek 7500 czy Geforce 440 mx. Mam kase na te karty tylko:( I niemowcie zebym poczekal, bo ittak bede zmienial grafe w lutym:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Stary moge ci sprzedac GF4MX 440 ultra za 300zł box gwarancja i te sprawy Prolink kliknij na link zobaczysz muj wynik jak miaem sprawnego kompa teraz padl mi proc i nie mam chwilowo go .Polecam ci tego mx taktowanie ma 290/440@350/520 Jak coś wal na prive!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Stary moge ci sprzedac GF4MX 440 ultra za 300zł box gwarancja i te sprawy Prolink kliknij na link zobaczysz muj wynik jak miaem sprawnego kompa teraz padl mi proc i nie mam chwilowo go .Polecam ci tego mx taktowanie ma 290/440@350/520 Jak coś wal na prive!!!!!!!!!!!!! dzieki, ale niewche, bo bede mial grafe za jakies 240 zeta, z gwarancja 5 lat:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Stary moge ci sprzedac GF4MX 440 ultra za 300zł box gwarancja i te sprawy Prolink kliknij na link zobaczysz muj wynik jak miaem sprawnego kompa teraz padl mi proc i nie mam chwilowo go .Polecam ci tego mx taktowanie ma 290/440@350/520 Jak coś wal na prive!!!!!!!!!!!!! dzieki, ale niewche, bo bede mial grafe za jakies 240 zeta, z gwarancja 5 lat:D Gdzie ty kupujesz? Bo ja to hurtowo bym wzial i rozprowadzil po gdansku i se zarobil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Dosyć tanio ta nVidia.Skąd to bierzesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hehehe... www.ptr.pl teraz niestety cena wzrosla do 249 zeta:D ale to ittak taniutko:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Siema! A ja radze poszukac - temat wałkowany milion razy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...