Dll. Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam mam taki problem wydaje mi sie że to właśnie zasilacz coś siada mam coś takiego że jak siedze na kompie i np po pół godziny nagle wyłacza się cakłkiem albo raz też tak miałem że jak chciałem go włączyć to migneła lampka i się wyłaczył wiecie może co się dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Najpierw zobacz czy masz wszystko w porządku z chłodzeniem procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Też tak miałem i skończyło sie na tym że zasiłka poszła z dymem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dll. Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 heheeh no więc wziołem i wykręciłem zasilacz i zasilacz równierz rozkręciłem ale nic mu nie było znajomy elektronik sprawdzał go i sprawny jest więc w tym wypadku zostało mi jeszcze nowy kabel kupić do zasilacza no i kupilem i okazało się że tamten tak jakby był poluazowany i watrty i nie stykał się dobrze z bolcami a teraz jest już wszystko ok dzenki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...