neversoft Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Zapraszam na forum o tematyce webmasterskiej. Prosiłbym o rejstrowanie się. Pisz na forum a nasi webmasterzy na pewno Ci pomogą. Oto adres: http://webhelp.fora.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ryjeq: chill. Byli gorsi już tutaj :D neversoft: Twoi webmasterzy na razie ograniczają się do doradzania "skąd ściągnąć to, to i to". Np. w temacie Jak zrobić sklep internetowy?. To po co jest mi potrzebne takie forum? Miałem jeszcze pisać o serwerze na którym stoi forum, ale się powstrzymałem więc masz spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Mister ryjeq dwa tygodnie odpoczywa od forum. Są jeszcze chętni do dyskusji na jego poziomie :?: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Fora.pl - pogratulowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...