jonathan Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Poszukuje takiego programiku ktory pozwoli mi pokombinowac cos z badsectorami na hdd podlaczonym przez usb Najlepiej aby bylo to cos podobnego do HDD regeneratora Probowalem juz podlaczac dysk przez adpter 2.5" na 3.5" ale kompik go wtedy nie wykrywa :| Pokombinuje moze jeszcze cos jutro na innym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Poszukuje takiego programiku ktory pozwoli mi pokombinowac cos z badsectorami na hdd podlaczonym przez usb Najlepiej aby bylo to cos podobnego do HDD regeneratora Probowalem juz podlaczac dysk przez adpter 2.5" na 3.5" ale kompik go wtedy nie wykrywa :| Pokombinuje moze jeszcze cos jutro na innym kompie 1659687[/snapback] Wypróbuj może Wdclear , MHDD - być może coś z nimi zdziałasz . Przeczytaj najpierw instrukcję z pliku na dyskietce . Tylko nie popełnij błędu , bo możesz wykończyć dysk . Nie wiem tylko czy zadziałają przez USB . Jeśli nie to zastosuj przelotkę . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Przelotke (adapter) stosowalem Moze dzisiaj zerkne na innej tasmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...