Lukasss Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam. Mieszkam w bloku i jestem podpięty do sieci LAN komputerem stacjonarnym. Planuje kupic laptopa i moje pytanie brzmi jak moge zrobic zebym nie musial miec wlaczonego kompa stacjonarnego a zebym mial ciagle neta w laptopie ( ktory oczywiscie bedzie mial karte WiFi). Chodzi mi o jak najtansze rozwiazania !!!w kompie mam oczywiscie zwykla karte sieciowa na PCI. I czy w ogole moge takie cos zrobic?? bo komp stacjonarny jest podpiety do switcha/huba w piwnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 jezeli jest to luzna siec lokalna (brak kontroli IP/MACow itp) to kupujesz switch'a. Na wejsciu masz lan z Twoja siecia, a na wyjsciu masz kabelek do kompa, oraz kabelek lanowy, ktory laczy Access Point'a. Szybka konfiguracja APek'a, WiFi w laptopie i hulaj dusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...