Skocz do zawartości
mik_druid

Co O Tym Sadzicie >>> Cheat A Może ...

Rekomendowane odpowiedzi

Niekoniecznie. Kiedys byl u mnie monter z Tepsy, bo mialem prblemy z rozlaczaniem neo. Przyszedl z laptopem. Wyciagnal kabelek z mojego kompa i podpial pod swojego laptopa. Czyli mial jakies uniwersalne haslo i login.

Najciekawsze, ze u mnie neo wisialo a jak przepial kabelek do siebie to dzialalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie. Kiedys byl u mnie monter z Tepsy, bo mialem prblemy z rozlaczaniem neo. Przyszedl z laptopem. Wyciagnal kabelek z mojego kompa i podpial pod swojego laptopa. Czyli mial jakies uniwersalne haslo i login.

Najciekawsze, ze u mnie neo wisialo a jak przepial kabelek do siebie to dzialalo.

1659959[/snapback]

może po prostu podłączył sprawny komputer :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ralph03

Uniwersalny login lub hasło o_0, albo parametry rejestracyjne albomiał swoje parametry. Ty też mozesz iść do kolegi który ma neostrade, wpiszesz na jego pc w jego domu swoje parametry i się połączysz...

A co do oszustwa limitów to baiki dla naiwnych, to jest zarządzane przez system i tu nic nie pomoże. Limity są skrupulatnie pilnowane także nawet jakby ktoś znajomy z tp usunął limit z usera to po kilku dniach napewno ktoś wyzej by sie tym zainteresował...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest mały sposób na limit, który daje jakieś 75% skuteczności. No i niestety trzeba mieć załączony komputer 24h/d. Narazie mój rekord na neostradzie z limitem transferu do 7GB to 12GB bez ograniczenia prędkości, potem tepsa mnie przechytrzyła <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zawsze mam przekroczony limit o jakiś 1GB zanim mnie przytną, fakt że kompa nie wyłączam dopuki mam transfer, ale w tym miesiącu było dziwnie bo na stronie tepsy mam limit 15GB, pobranych było 17 a transfer dalej 512, nie chodzi chyba tyle o reset co o stałe połączenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie polega to na tym, że jak wiecie tepsa rozłącza każdego uzytkownika po 24h online i wtedy jak przekroczył limit nakłada ograniczenie. Więc ja czekam aż jestem połączony od ok 23h i 55min uruchamiam sobie dialera, który instaje się razem ze sterownikami z Thomsona, naciskam Disconnect po czym jak najszybciej z powrotem Connect i dalej mam łącze bez ograniczeń (zazwyczaj działa). Jednak jak przekroczę już 9GB zostaję rozłączony wcześniej (zazwyczaj nie ma mnie wtedy przy kompie) i dostaję ograniczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi