mik_druid Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=64626821 Prosze o wasze komentaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Koleś Ci napisze , że dwa dni przed końcem miesiąca , nie rozłączaj neo i ściągaj do bólu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Totalna bzdura, limit nie ominiesz, chyba, ze pomoze ci ktos z TP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Aukcja lamie regulamin, bo jest to poradnik wysylany na maila. Tak jak koledzy pisza limitu nie oszukasz. Chyba, ze znasz kogos kto ma neo 640 bez limitow i poda Ci swoj login i haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nawet login i hasło sie na nic zda bo jeszcze neo musi być aktywne pod danym numerem tel. :D A co do pordanika - bajka dla naiwnych :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Niekoniecznie. Kiedys byl u mnie monter z Tepsy, bo mialem prblemy z rozlaczaniem neo. Przyszedl z laptopem. Wyciagnal kabelek z mojego kompa i podpial pod swojego laptopa. Czyli mial jakies uniwersalne haslo i login. Najciekawsze, ze u mnie neo wisialo a jak przepial kabelek do siebie to dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Niekoniecznie. Kiedys byl u mnie monter z Tepsy, bo mialem prblemy z rozlaczaniem neo. Przyszedl z laptopem. Wyciagnal kabelek z mojego kompa i podpial pod swojego laptopa. Czyli mial jakies uniwersalne haslo i login. Najciekawsze, ze u mnie neo wisialo a jak przepial kabelek do siebie to dzialalo. 1659959[/snapback] może po prostu podłączył sprawny komputer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nie wiem jakie gosciu ma "KĄTO" (pisownia z aukcji), ale watpie czy doszlyby tam pieniadze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 @ralph03 Uniwersalny login lub hasło o_0, albo parametry rejestracyjne albomiał swoje parametry. Ty też mozesz iść do kolegi który ma neostrade, wpiszesz na jego pc w jego domu swoje parametry i się połączysz... A co do oszustwa limitów to baiki dla naiwnych, to jest zarządzane przez system i tu nic nie pomoże. Limity są skrupulatnie pilnowane także nawet jakby ktoś znajomy z tp usunął limit z usera to po kilku dniach napewno ktoś wyzej by sie tym zainteresował...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 "(...)PO WPŁACIE NA KĄTO." Taaaa :D Napisalem do goscia, ktory kupil co tam ciekawego jest, moze mi odpowie i dowiem sie czegos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Pewnie napisał ze nalezy otworzyc szkole i zamówic neostrade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 narazie dostalem odpowiedz: "to lipa" probuje cos wiecej sie dowiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Hehe. a moze mile proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 ORADNIK PRZESYŁAM PO WPŁACIE NA KĄTO.Ja bym nie próbował. Dowiedzcie się od kogoś innego. Ale ja myślę, że to jest aukcja dla komentarzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jest mały sposób na limit, który daje jakieś 75% skuteczności. No i niestety trzeba mieć załączony komputer 24h/d. Narazie mój rekord na neostradzie z limitem transferu do 7GB to 12GB bez ograniczenia prędkości, potem tepsa mnie przechytrzyła <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 w jaki sposob cie przechytrzyla? miales reset kompa czy cos? czyli tepsa uaktualnia "stan transferu" na danej linii dopiero po wylaczeniu kompa? musze to sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_t_h_a_r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja tam zawsze mam przekroczony limit o jakiś 1GB zanim mnie przytną, fakt że kompa nie wyłączam dopuki mam transfer, ale w tym miesiącu było dziwnie bo na stronie tepsy mam limit 15GB, pobranych było 17 a transfer dalej 512, nie chodzi chyba tyle o reset co o stałe połączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dokladnie polega to na tym, że jak wiecie tepsa rozłącza każdego uzytkownika po 24h online i wtedy jak przekroczył limit nakłada ograniczenie. Więc ja czekam aż jestem połączony od ok 23h i 55min uruchamiam sobie dialera, który instaje się razem ze sterownikami z Thomsona, naciskam Disconnect po czym jak najszybciej z powrotem Connect i dalej mam łącze bez ograniczeń (zazwyczaj działa). Jednak jak przekroczę już 9GB zostaję rozłączony wcześniej (zazwyczaj nie ma mnie wtedy przy kompie) i dostaję ograniczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...