p3p3 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 witam, jakieś dziwne akcje dzieją się na moim kompie; cokolwiek ściągnę i próbuję zainstalować wywala błąd mówiący o uszkodzonym pliku instalacyjnym. wyłączyłem wszystkie antywirusy firewalle i nic o co cho? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Uszkodzona karta sieciowa/modem/kable/sterowniki/dysk/ram itd, wiec bierz sie za sprawdzanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dysk i ram jakoś jestem w stanie sprawdzić ale kartę sieciową wbudowaną w płytę i modem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Znalazłem przyczynę - Nvidia Firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Niestety to nie firewall :-( też nie Norton Antywirus też nie NOD 32 teraz doszło jeszcze BSOD z błędem "Bad_pool_header", rozwalanie obrazków na stronach www nie można zainstalować definicji wirusów etc. Dyski i pamięć sprawdziłem - jest OK co to za [ciach!]o ??? Edytowane 4 Października 2005 przez p3p3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewyspany Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 zrobiles generalny reinstall? jezeli nic nie pomaga to mozesz winic karte sieciowa wbudowana w mobo sprobuj zainstalwoac najnowsze stery PS jestes gejem? (kto widzial Nasha Bridgesa wie o co chodzi:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 zrobiles generalny reinstall? jezeli nic nie pomaga to mozesz winic karte sieciowa wbudowana w mobo sprobuj zainstalwoac najnowsze stery PS jestes gejem? (kto widzial Nasha Bridgesa wie o co chodzi:) ) 1684648[/snapback] Reinstall systemu to ostateczne rozwiązanie Najprawdopodobnie sieciówka z mobo -> dałem modem na usb i na razie jest OK. Zmartwię Cię, nie jestem gejem. Szukaj dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Odinstaluj całkowicie sterowniku od Chipsetu. Potem zainstaluj najnowsze pomijając KOMPLETNIE instalację komponentów sieciowych (firewall/active armor/network administration ogólnie). Na 99% jest to wina niedopracowanych sterowników do ochrony sieci! Sam tak miałem, wywalenie rzeczy do Networka pomogło całkowicie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 dokladnie, to cale dziadostwo od nv jest do niczego... musialem to wywalic zeby siec zaczela mi dzialac... wczesniej mialem dokladnie identyczne problemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...