Liquid Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Czy ktoś wie jak uruchomić tą gre na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mi normalnie chodziła, już przeszłem, zajebista. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 U mnie wyskakuje komunikat że działa tylko pod 95/98 i wychodzi z instalacji :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jaka wersja? PL czy ENG? ja mam ENG stara na kilku cd... i nie dziala bo pisana pod 95/98... szukam patcha ale nie ma jakos :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 we wlasciwosciach pliku instalacyjnego podajze setup.exe na cd zaznaczyc trzeba zgodnosc z win98 i chodzi bez problemu (sprawdzone na niejednym kompie) Swoja droga zapupista giera :] w szkolce robimy turnieje uczniowie vs nauczyciele :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 we wlasciwosciach pliku instalacyjnego podajze setup.exe na cd zaznaczyc trzeba zgodnosc z win98 i chodzi bez problemu (sprawdzone na niejednym kompie) Swoja droga zapupista giera :] w szkolce robimy turnieje uczniowie vs nauczyciele :] win2k... jakos niw widze tej opcji :/ instalator raportuje 'tylko for 95' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 w win2k to nie wiem w xp jest we wlasciwosciach pliku zakladka zgodnosc i tam mozna ustawic na win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 w win2k to nie wiem w xp jest we wlasciwosciach pliku zakladka zgodnosc i tam mozna ustawic na win 98 sorki, to nie ma... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...