deek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam Mam pytanie czy istnieje możliwość zrobienia takiego czegoś:mam na płycie utwory w formacie mp3 i chciałbym je przerobić tak żebym miał w w zwykłym formacie audio cd(tak jak zwykła płyta z muzyką).Jeżeli można coś takiego zrobić to prosze podać jakim program i jak to wykonać,z góry dzieki pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 możesz np. tym: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=631&t=37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A nie lepiej poprostu wrzucic to do NERO jako Audio CD? Domyslam sie ze chcesz z tych mp3 nagrac plyte, która mozna odtwarzac na stacjonarnym odtwarzaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jak wyżej NERO - to chyba najprostszy ze sposobów [program automatycznie przerabia mp3 na Audio], lub np.CDex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Napisze jeszcze i ja, zebys mial potwierdzenie od 3 osob :D NERO i dajesz AudioCD i tam sobie przenosisz wszsytkie MP 3 jakie chcesz i on juz sam je sobie tam przerabia na odpowiedni format do nagrania jako AudioCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nero albo CDEx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makug Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam Mam pytanie czy istnieje możliwość zrobienia takiego czegoś:mam na płycie utwory w formacie mp3 i chciałbym je przerobić tak żebym miał w w zwykłym formacie audio cd(tak jak zwykła płyta z muzyką).Jeżeli można coś takiego zrobić to prosze podać jakim program i jak to wykonać,z góry dzieki pozdrawiam. 1659824[/snapback] Nic prostszego. Po prostu uruchom nero i w kreatorze utwórz audio cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nero owszem ale nie CDex - on tylko ripuje z AudioCD na mp3 a na odwrót nie ma takiej możliwości 1663952[/snapback] CDex przerabia mp3- na audio [pliki wave] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...