Mumin1 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Mam taki problem z tym programem poniewaz jak zainstaluje jeden z tych plikow"Microsoft Java Virtual Machine 5.00.3805.exe albo msjavx86.exe" sa ta pliki jaby pisze (przy probie wlaczenia azareusa) ze nie masz zainstalowanej javy i czy chcesz pobrac ja chcac nie chcac musze pobrac i zainstalowac. Moje pytanie jest takie czy ta java moze byc inna niz ta co kazą sciagac poniewaz jka juz ja sciagne i zainstaluje w procesach w windowsie zajmuje strasznie duzo pamieci tam nie raz tyle samo co nie jedna gra?? Chcialbym sie zapytac skad sciagnac jaks taka jave ktora by tyle az nie zajmowala a azureus pod nia dzialal ?? Dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ściągnij Jave od Sun'a, ta od Microsofta jest do bani. A do torrentów polecam BitCometa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja tam polecam eDonkeya. Laczy wszystkie sieci :D OverNet , eMule i jeszcze BitTorrent :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a ja polecam bez warezików panowie :-P najlepszy jest program typu Vobis :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 voldenet napisał(a): a ja polecam bez warezików panowie :-P najlepszy jest program typu Vobis :lol2: :lol2: :lol2: 1663789[/snapback] A to że dystrybucje linuxowe są przez sieć torrent rozpowszechniane to też wg Ciebie warez? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ABC jest bardzo dobre do torrentow malo zrzera proca i ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...