Nargil Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No wlasnie juz 2dzien szukam taniego big towera na allegro, ale wszystkie jakie znajduje maja szerokosc ~190 mm bez nozek, a ja potrzebuje >195mm zeby upchnac w niego kadett'a (?) ktory ma dokladnie 195mm szerokosci. Chieftec jest dla mnie stanowczo za drogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Wybacz że nie odpowiem wprost. Jeśli ma być tani to używka z allegro. Problem z wymiarami mozna rozwiązać w dwojaki sposób, czekać na okazję i szukać modelu który jest szerszy (najlepiej poprosić sprzedającego o zmierzenie żeby nie było niedomówień i rozczarowania) lub też momyśleć nad innym sposobem montażu chłodnicy. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=63978696 zapytaj ile ma bez "łapek" ;),, poszukaj źródła na obudowy z serwerów,, zapytaj może bruce'a -> o coś takiego trafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ten codegen raczej nie ma >190cm szerokości. Bo mam takiego samego (niestety w pracy) i go kiedyś mierzyłem. Ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 co do tamtej obudowy to juz wczesniej sie sprzedawcy pytalem i odpisal ~19,5 cm. Poprosilem go o dokladniejsze zmierzenie ale poki co milczy. No a buda Bruce'a fajna tez bym taka chcial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...