Carnage[NG] Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kupilem nowego kompa i przez tydzien wszystko bylo w porzadku, az do dzisiaj kiedy zaczely sie pojawiac zwiechy w grach. Gram sobie w HL2 i nagle mnie do windy wywala. Tak samo jest z Warcarft'em 3 i Painkiller'em. Raz mi sie HL2 zawiesil i juz tylko restart pomogl. Teraz zcaelo sie tak robic praktycznie za kazdym razem po dluzszej grze. W grach ustawiam w grafie wszystko na maxa. Moja konfiguracja: A64 3000+ Venice s939 z Arctic Freezer 64 DFI Lan Party NF4 Ultra D Gigabyte GeForce 6600 (silent pipe) 2x512RAM Twinmos 2.5 CL Modecom Feel 350W Sprzet nie jest ani nie byl krecony. Wiem ze zasilacz jest slaby ale powinien chyba wytrzymac takie obciazenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 zasiłka nie sądze... ja miałem podobnie, tyle że u mnie w gierach robił się ostry zwis od początku, w 3dmarku także... co pomogło? zmana pamiątek 2,5/4/4/8 na 2,5/3/3/8 - nic sie nie wiesza, a lepiej wszystko chodzi - teoretycznie bo w evereście mam więcej punktów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnage[NG] Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A moze to wina tego GF6600 bo kiedys czytalem, ze po nagrzaniu wlacza im sie jakis tryb zwalniajacy predkosc procka i przez to sie gry przycinaja. Rada na to byly jakies zmiany w konfigu karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Sprawdź pamięci memtestem i popatrz jakie masz temperatury... EDIT: Aha i zasilacz MIERNIKIEM... Edytowane 21 Września 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mialem na moim Winfast A250 to samo. Tez ustawialem konfig grafy w grach na maxa i byly zwiechy. W koncu w czasie grania testowalem temperatury SpeedFan'em. Zauwazylem ze podczas dluzszego grania w gierke o dosc duzych wymaganiach doszlo do mocnego podwyzszenia temperatury a w koncu do zwiechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...