Skocz do zawartości
Carnage[NG]

Zwiechy W Grach

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem nowego kompa i przez tydzien wszystko bylo w porzadku, az do dzisiaj kiedy zaczely sie pojawiac zwiechy w grach. Gram sobie w HL2 i nagle mnie do windy wywala. Tak samo jest z Warcarft'em 3 i Painkiller'em. Raz mi sie HL2 zawiesil i juz tylko restart pomogl. Teraz zcaelo sie tak robic praktycznie za kazdym razem po dluzszej grze.

W grach ustawiam w grafie wszystko na maxa.

Moja konfiguracja:

A64 3000+ Venice s939 z Arctic Freezer 64

DFI Lan Party NF4 Ultra D

Gigabyte GeForce 6600 (silent pipe)

2x512RAM Twinmos 2.5 CL

Modecom Feel 350W

Sprzet nie jest ani nie byl krecony. Wiem ze zasilacz jest slaby ale powinien chyba wytrzymac takie obciazenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasiłka nie sądze... ja miałem podobnie, tyle że u mnie w gierach robił się ostry zwis od początku, w 3dmarku także... co pomogło? zmana pamiątek 2,5/4/4/8 na 2,5/3/3/8 - nic sie nie wiesza, a lepiej wszystko chodzi - teoretycznie bo w evereście mam więcej punktów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem na moim Winfast A250 to samo. Tez ustawialem konfig grafy w grach na maxa i byly zwiechy. W koncu w czasie grania testowalem temperatury SpeedFan'em. Zauwazylem ze podczas dluzszego grania w gierke o dosc duzych wymaganiach doszlo do mocnego podwyzszenia temperatury a w koncu do zwiechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi