TripleX Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witajcie :) wczoraj przyjechal moj wujcio z USA i zrobil mi prezent minolta dimage7 z wgranym upgradem firmweru od 7i wczesniej uzywalem minolty Z2 po przesiadce na tego potwora troszke sie jeszcze gubie <_< (ale mam nadzieje ze to kwestia czasu) Czy ktos moze mi cos szerzej powiedziec na temat tego aparatu ? ,jakies rady moze, opinie na jego temat. narazie zauwazylem ze strasznie wcina prad...aku 2100mAh wessal chyba w godzinke niecala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dokladnie, kup kilka kompletow akku :D Zre jak cholera. A opinie lokaj w temacie przyklejonym, tam jest troche linkow do roznych testow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 poczytaj. Aparat wygląda na zaawansowaną hybryde z tego co wyczytałem dosyć energochłonny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 :]]]] ja wczoraj zakupilem podobna zabawke za 1.1k i w przyszlym tygodniu powinna byc juz u mnie w lapkach :] Zobaczymy jakie beda roznice wzledem prostej Z1 Pamietac tylko trzeba ze to nie aparat decyduje o tym czy fotka jest dobra czy zle ,ale fotograf :] ...tak czy siak Dimage 7/7i czy 7Hi to juz powazne maszyny z nieco profesjonalnym zacieciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 przyznam sie ze aparat naprawde robi priorunujace wrazenie i az kipi od niego profesjonalizmem i to w kazdym calu mial ktos stycznosc z tym aparatem osobiscie ? .....chcialbym poznac Wasze zdanie na jego temat obawiam sie troszke ze nie wykozystam jego potencjalu nawet w 10% :) (tak to jest jak sie cale zycie klepalo foty na AUTO :)))))) ) @_Vip_ ...jak juz dorwiesz ja w swoje lapki to zdaj relacje i podziel sie swoim zdaniem/spostrzezeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 bardzo dobra recka - http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimage7/ co do samego aparatu najwiekszymi minusami jest pradozernosc i wolniutkie ostrzenie na orginalnym firmwerze to druga wade eliminuje sprzedawany przez minolte swojego czasu "Upgrade Kit" lub wlasnie wgranie firmweru bezposrednio z Dimage7i (ponoc to drugie rozwiazanie daje znacznie lepsze efekty) naszczescie nie wystepuje wada znana min. z A1 gdzie w trudnych warunkach czasami zdjecia wychodza nie ostre mimo faktu ze aparat pokazuje inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...