Warpas Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam. Mam taki problem ze połowa filmow ktore sobie ogladam mi tnie a polowa chodzi płynnie niewiem od czego to jest moze mam jakies zle kodeki albo cos innego jak zle kodeki bym prosil link do jakis b.dobrych kodekow bo juz mnie zaczynaja wkurzac te ciecia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Sproboj K-Lite Cocec Pack: http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm U mnie na tych wszystko działa. W razie niepowidzenia mozesz jeszcze dograc FFDSHOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warpas Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Sproboj K-Lite Cocec Pack: 1660588[/snapback] Dalej mi tnie :( qrde co to moze byc:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A napisz jaka masz konfiguracje kompa.. Moze problemem nie sa tu wcale kodeki tylko np. za slaba karta graficzna. Niektore filmy w gorszej jakosci moga ci chodzic plynnie a pozostale niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...