Skocz do zawartości
Marcin1304

Reklamacja Pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

napisz chociaz jakie to pamieci.

ale wydaje mi sie ze pamieci nie maja takich "czarnych skrzynek"

poza tym oddajesz na gware pamieci ktore sam uszkodziles? to nieetyczne, rozumiesz?

Edytowane przez kardas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poza tym oddajesz na gware pamieci ktore sam uszkodziles? to nieetyczne, rozumiesz?

1660734[/snapback]

Tak sie dziwnie sklada ze od samego poczatku sypaly bledami az milo, ale byly jako tako stabilne wiec dalem sobie spokoj. Myslalem ze jak bede mila nf4 to moze cos sie poprawi ze moze to jakis konflikt z mobo, ale teraz to juz tragedia. restart za restartem na ~150 MHz. Mam juz dosc. Wybacz wiec ale takie mowinie mnie nie rusza. Jezeli juz cos uwalilem to po prostu bubla ktorego ktos sprzedal jako pelnowartosciowy towar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe  :lol2:  :lol2:  :lol2: Normalnie juz widze co ty byś robił jakcy tobie padło coś za kilka stówek z twojej winy...  :lol:

1660772[/snapback]

a skad Ty mozesz widziec co ja bym zrobil :mur:

poza tym, nie napisalem ze bym tego nie zrobil, tylko ze to nieetyczne, nie mam racji?

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie dziwnie sklada ze od samego poczatku sypaly bledami az milo, ale byly jako tako stabilne wiec dalem sobie spokoj. Myslalem ze jak bede mila nf4 to moze cos sie poprawi ze moze to jakis konflikt z mobo, ale teraz to juz tragedia. restart za restartem na ~150 MHz. Mam juz dosc. Wybacz wiec ale takie mowinie mnie nie rusza. Jezeli juz cos uwalilem to po prostu bubla ktorego ktos sprzedal jako pelnowartosciowy towar

1660799[/snapback]

Też mialem pamieci, ktore od samego poczatku sypały błędami i oddalem je do raklamacji i przyslali mi nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi