Skocz do zawartości
rumun_666

Paczka Lotnicza Z Usa

Rekomendowane odpowiedzi

O...

bardzo przydatne info...właśnie się zastanawiałem czy by sprzętu nie sprowadzić stamtąd...

Cmx - ile to jest sporo ?? :|

EDIT...

no fakt sporo...ale szybcy są :)

Trzeba się będzie jednak zdać na znajomą z USA (przywiezie :) )...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cmx - ile to jest sporo ?? :|

1661123[/snapback]

Nie pamietam dokladnie ale w granicach 160-190zl za przesylke poprzez UPS.Bylo to okolo 09.2004, zreszta zobacz na stronie UPS

UPS Worldwide Express

Guaranteed second day delivery by 10:30 a.m. to major business centers in more than 1,000 cities across Europe, and by noon or end of business day to other destinations.

Gwarantowane doreczenie na 2 dzien...

Aha.. paczkie slane przez kurierow tez są clone...

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obadajcie opis wysylek z pewnego amerykanskiego skateshopu ;)

INTERNATIONAL ORDERS: We do accept international orders but our system is not set up to calculate shipping costs to any of these destinations. The minimum dollar amount per order is $25USD Shipping costs are roughly 60USD for skates to Canada and Mexico, 80USD for skates to England, Australia, New Zealand, France, Germany, Scotland, and Japan. Some places are very Expensive to ship to such as; Brazil, Poland, South Africa, Saudi Arabia etc. Shipping costs to these high-risk destinations is usually around 140USD for 1 pair of skates. Unfortunately we are unable to ship to the following destinations (Korea, Saudi Arabia) unless we have a wire transfer for the goods in full prior to shipping. Fed Ex will also charge an additional $20 if they deem your delivery address is out of their general area. If you do place an order for products the shipping will show a zero dollar at check out; please note that this is not your actual cost. We have To then come back after the order has been approved and add in the final shipping costs

Edytowane przez rumun_666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak archeolog :P Ostatnio widziałem temat o paczkach z jueseju ale nie mogę go znaleźć... Mam pytanie jak wygląda dostarczenie paczek do domu przez Polamer? Tzn jeśli mnie kurier nie zastanie to przyjeżdża na następny dzień czy jak? Paczki USPS na terenie Polski dostarcza poczta polska więc jak coś można odebrać na poczcie, a jak to jest z Polamerem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczta paczki UPSu jak to?

Dokładnie tak jak Cię już Costi poprawił nie UPS tylko USPS United States Postal Service mają umowę z pocztą polską i paczki na terenie PL dostarcza Pocztex...

P.S Nikt nie wia jak to z tym Polamerem jest?

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi