rumun_666 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 jak długo idzie do polski paczka lotniacza z USA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Zdaje sie ok. tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Do mnie paczka wyslana 15 wrzesnia, przyszla dzisiaj, czyli niecaly tydzien ;] Edytowane 21 Września 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Zalezy... Np UPS przyszla paczka do mnie po niecalych 3 dniach, ale sporo zabulilem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak dobrze pamiętam, to zamaiając RAM w NY wpłaciłem kasę, a 3 (max 4) dni później miałem RAM w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) O... bardzo przydatne info...właśnie się zastanawiałem czy by sprzętu nie sprowadzić stamtąd... Cmx - ile to jest sporo ?? :| EDIT... no fakt sporo...ale szybcy są :) Trzeba się będzie jednak zdać na znajomą z USA (przywiezie :) )... Edytowane 21 Września 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Cmx - ile to jest sporo ?? :| 1661123[/snapback] Nie pamietam dokladnie ale w granicach 160-190zl za przesylke poprzez UPS.Bylo to okolo 09.2004, zreszta zobacz na stronie UPS UPS Worldwide Express Guaranteed second day delivery by 10:30 a.m. to major business centers in more than 1,000 cities across Europe, and by noon or end of business day to other destinations. Gwarantowane doreczenie na 2 dzien... Aha.. paczkie slane przez kurierow tez są clone... Edytowane 21 Września 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Obadajcie opis wysylek z pewnego amerykanskiego skateshopu ;) INTERNATIONAL ORDERS: We do accept international orders but our system is not set up to calculate shipping costs to any of these destinations. The minimum dollar amount per order is $25USD Shipping costs are roughly 60USD for skates to Canada and Mexico, 80USD for skates to England, Australia, New Zealand, France, Germany, Scotland, and Japan. Some places are very Expensive to ship to such as; Brazil, Poland, South Africa, Saudi Arabia etc. Shipping costs to these high-risk destinations is usually around 140USD for 1 pair of skates. Unfortunately we are unable to ship to the following destinations (Korea, Saudi Arabia) unless we have a wire transfer for the goods in full prior to shipping. Fed Ex will also charge an additional $20 if they deem your delivery address is out of their general area. If you do place an order for products the shipping will show a zero dollar at check out; please note that this is not your actual cost. We have To then come back after the order has been approved and add in the final shipping costs Edytowane 21 Września 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 "high-risk destinations" O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) właśnie odebrałem dzisiaj, wyslana była w piątek, albo sobotę :wink: Wysyłana była USPS'em Edytowane 22 Września 2005 przez ygbd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 skinny500 - z jakiego sklepu zamawiales ? bo wiekszosc sklepow online w usa nie wysyla do Polski :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja czekam na rolki za ktore zaplace 1/3 tego co u nas ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak archeolog :P Ostatnio widziałem temat o paczkach z jueseju ale nie mogę go znaleźć... Mam pytanie jak wygląda dostarczenie paczek do domu przez Polamer? Tzn jeśli mnie kurier nie zastanie to przyjeżdża na następny dzień czy jak? Paczki USPS na terenie Polski dostarcza poczta polska więc jak coś można odebrać na poczcie, a jak to jest z Polamerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Poczta paczki UPSu jak to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 USPS = US Postal Service ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Poczta paczki UPSu jak to?Dokładnie tak jak Cię już Costi poprawił nie UPS tylko USPS United States Postal Service mają umowę z pocztą polską i paczki na terenie PL dostarcza Pocztex... P.S Nikt nie wia jak to z tym Polamerem jest? Edytowane 4 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pocztex dostarcza ? To sie nie dziwie, ze "high-risk destinations". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak to jest jak sie pisze z rana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 FedEx twierdzi, ze dostarczy kazdą paczkę w dowolne miejsce w 24h;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ja moge powiedziec, ze UPS z UK do OLS przemieszczal sie 23h a moze 24h (wysylka o 14 ichszego czasu a dostawa o 13 naszego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...