Slayer Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie mogę tego wykonać z pod windows XP 64 bit z przyczyn braku kompatybilności programowej, a po bootowaniu z płyty CD nie wiem, gdzie mogę znaleźć opcję w której mogę zrobić image. Znalazłem tylko możliwośc wyboru już zrobionych przez program plików image. Co robić?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 drive image7 da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jesli masz system plikow NTFS to ghost nei da sobie rady - teoretycznie ma jego obsluge ale mnie sie nigdy nie udalo zrobic image'a partycji systemowej na NTFS (dlatego ciagle mam FAT32). skorzystaj z Acronis True Image, badz z tego co podal kolega wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flara Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam. Panowie (i Panie) mam do was pytanie: jak zacząć w ghoście 9.0 tworzenie dyskietki startowej i obrazu, bo mam tu następujące ikonki: -Back up drives -Schedule incremental back up -Restore files or folders -Restore a drive -Copy one drive to another Proszę o pomoc bo nie bardzo wiem jak się tym posłużyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 flara http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/ghost/nghost.php3 http://komputery.katalogi.pl/temat19787_strona1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 jesli masz system plikow NTFS to ghost nei da sobie rady - teoretycznie ma jego obsluge ale mnie sie nigdy nie udalo zrobic image'a partycji systemowej na NTFS (dlatego ciagle mam FAT32).Ja mam NTFS i Ghosta 2003 i bez problemu mi robi obraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Potwierdzam. Ghost (2003) działa z partycją NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...