PawelDK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Zastanawiam sie ktore z tych glosnikow kupic. Karte dzwiekowa mam Audigy. prosze o rade :) a moze Mercury HT-6200 ?? Edytowane 21 Września 2005 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tydzień temu miałem ten sam dylemat.Miałem okazję również przetestować i Logitechy i Creativy...I co?Logitech rulezzz!Nie ma w ogóle porównania.I pod względem dźwięku,jak i estetyki wykonania i solidności zestawu.Zdecydowałem się na X-530 i jestem w 100% zadowolony!Serdecznie je polecam. Nie dość że tańsze to jeszcze lepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tydzień temu miałem ten sam dylemat.Miałem okazję również przetestować i Logitechy i Creativy...I co?Logitech rulezzz!Nie ma w ogóle porównania.I pod względem dźwięku,jak i estetyki wykonania i solidności zestawu.Zdecydowałem się na X-530 i jestem w 100% zadowolony!Serdecznie je polecam. Nie dość że tańsze to jeszcze lepsze :lol: 1660956[/snapback] Głośniki nie mają efektu radia i pykania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Głośniki nie mają efektu radia i pykania ? 1661677[/snapback] Mam tak ustawioną kartę że na max głośności nie ma żadnego buczenia pykania ani innego dziadostwa.Dźwięk jest piękny i czysty. Co do efektu radia to mimo woli od czasu do czasu występuje ale mi to kompletnie nie przeszkadza! Jeśli zdecydujesz się na te Logitechy,napisz-pomoge ci w optymalnej konfiguracji (chyba że znasz się na tym dobrze ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...