maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam! Wszystko bylo OK, az do teraz... Uruchamiam kompa wlaczam forum tweak, a tutaj, ze musze sie zalogowac, loguje sie, zaznaczam zapamietaj mnie, oruchamiam ponownie opere i znowu to samo :angry:. Mam opere 8.50 PL, dodaje forum tweak do sesji, zapisauje 20 razy sesje, usuwam kosz F5, i znowu uruchamiam i znowu to samo :angry:?! Czy ktos moze mi doradzic co jeszcze zrobic, aby opera w koncu mi to zapamietala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Czysciles ciastka? Jak jest na innych przeglądarkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 najnowsza to 8.10 :blink: mi dziala wszystko okej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Czysciles ciastka? Jak jest na innych przeglądarkach? 1660972[/snapback] Hm czy czyscilem ciasteczka to nie wiem :P, to F5 sluzy do tego :)? Co do innych przegladarek to nie wiem, bo uzywam tylko opery... najnowsza to 8.10 :blink: mi dziala wszystko okej ;] 1660978[/snapback] Nie, najnowsza to opera 8.50, wersja PL -> www.opera.com, darmowa, bez reklam i nie potrzebna licencja... Jeszcze rano tez mialem 8.10, dopiero na nowej wersji nie moge sobie z tym poradzic :blink: :?. EDIT: O znalazlem Fipa te wszystkie cisteczka usunalem wszystkie, usunalem pamiec podreczna, zalogowalem sie, zapisalem sesje, no i teraz dziala :rolleyes:. Wielkie dzieki :P. Edytowane 21 Września 2005 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Czyli masz rozwiazanie -> Opera winna, skoro na poprzedniej wersji bylo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dobra juz wszystko jest OK, to byla moja wina, nie wina programu, zainstalowalem, znaczy sie nalozylem na siebie stara wersje na nowa i sie kaszanilo przez to. Dzieki jeszcze raz Fipa. Temat uwazam jako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ....... Temat uwazam jako 1660996[/snapback] Mówisz i masz. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...