KuBcUsiK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam, mam możliwość zakupu zasilacza w USA. Prosił bym o podanie dobrej marki, lub dobrego modelu. Moje wymagania: 550W (niech zasilacz służy mi jak najdłużej). Stabilność (overclocking :D) oraz cisza (możliwe chłodzenie pasywne). Pasowało by również aby zasilacz posiadał PVC czy jakoś tak. Bardzo proszę o pomoc. Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Only Antec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Antec, ew tagan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Tagan 580W U22 i masz spokój na lata :). Osobiście mam Tagana takiego jak w podpisie i jest kompletnie niesłyszalny, napięcia stabilne jak skała. Jeśli kiedykolwiek go będę wymieniać także kupie coś ze stajni Tagana :) Edytowane 22 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) słyszalny to on jest tyle ze przy sprzecie pradożernym a nie takimi pierdółkami. jezeli jednak chodzi o czysta moc to antec rullez :D (hehe tracer 600W i masz 50 W zapasu <-joke) Edytowane 22 Września 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Enermax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 słyszalny to on jest tyle ze przy sprzecie pradożernym a nie takimi pierdółkami. 1662926[/snapback] "Pierdółkami" se mówi - dobre... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 załoze sie ze dajac jakiegos dwujajowego 4800+ + 2x 7800 GTX + 2gbramu +2hadeki to juz bys go słyszał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 załoze sie ze dajac jakiegos dwujajowego 4800+ + 2x 7800 GTX + 2gbramu +2hadeki to juz bys go słyszał :D 1663622[/snapback] Pewnie tak, ale wątpie żeby kolega miał na stanie taki sprzęt, więc raczej nie będzie słyszeć tego zasilacza :-P Ano właśnie, dowiemy się KuBcUsiK jaki masz konfig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...