dario128 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Mam procka 1.3 mhz celeron. 2x 128 mb ddram. Potrzebuję kupić pod to nową płytę główną do tej pory miałem ecs P6S5AT. Nie bardzo się na tym znam a mam na ten cel max 150 zł na allegro jest dużo tańszych płyt ale nie wiem którą mam wybrać i czym się kierować. Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ojej a to byly celki 1.3mhz :> masz chyba 1.3GHz Tualatin. musisz kupic plyte ktora obsluguje wlasnie te procki, powiedzmy ze: Abit ST6, Asus TUSL2-C, Asus TUV4x. teraz kupisz je nie tak drogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Jeśli masz ddr`y no to będziesz musiał zmienić na sdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...