KaZi Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Jako świeży nabywca N-Gage Classic (juz do mnie leci ;] ) pytanko mam: Czy jest jakis ogranicznik wielkosci pamieci MMC+? Zarówno 1gb jak i 512mb czy 256mb bedzie bez problemu chodziło? Bo nie wiem jaką zakupic.. www.ngage.pl tam masz gdzies spis najbardziej kompatybilnych kart pamieci, polecam KINGSTON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 512mb chodzi na 100% ale słyszałem ze z 1gb są problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 kumpel ma 1gb firmy IMRO i bez problemow, ja na sx1 ta sama firma ta sama pojemnosc tez bez problemow i lagow [mmc BEZ PLUSA] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...