bellum Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) mam dosyć męczenia sie z platanina kabli, kombinowana gdzie je upchnąć :mur: itd... szukam czegoś z odpinanymi kablami i znalazłem: HPU-4K580-MU 580W Czy ktoś go używa/używał albo wie coś i nim, może komuś odszedł na wieczny odpoczynek ? Edytowane 21 Września 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 mam dosyć męczenia sie z platanina kabli, kombinowana gdzie je upchnąć :mur: itd... szukam czegoś z odpinanymi kablami i znalazłem: 1661170[/snapback] był tescik na benchmark http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas..._HPU_4B580.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Bebechy z Aerocool Turbine Power, pewnie tak samo głośny dzięki małemu wiatraczkowi. ładniej wygląda, ale grzeje powietrze w budzie, bo ten mały wicherek nie wywieje wszystkiego co zassa większy brat, więc część wraca do budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Bebechy z Aerocool Turbine Power, pewnie tak samo głośny dzięki małemu wiatraczkowi. ładniej wygląda, ale grzeje powietrze w budzie, bo ten mały wicherek nie wywieje wszystkiego co zassa większy brat, więc część wraca do budy. 1661198[/snapback] hmm.... to nie dobrze a jak wyglada: Ultra X-Connect X-ULT500P BL Rev.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ta wersja nie wiem, ale trochę słąbszą testowałem w tegorocznym teście. Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Mam ten zasilacz kupiony calkiem niedawno, na ucho cichy tak samo jak Chieftec 360W takze zle nie jest :) Bude mam dosc duza, w srodku goraco nie jest, napiec miernikiem nie sprawdzalem takze nie powiem jak to jest naprawde. Odnosnie samej zasilki, to rozwiazanie z kablami jest na 6, wpinasz kable i zakrecasz dodatkowo obraczka coby niechcacy sie nie odlaczyly, obudowa jest czarna, kabli duzo takze da sie podlaczyc wszystko bez zbednej plataniny. A zamontowany wyglada tak: http://img226.imageshack.us/my.php?image=zasilka2ag.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...