Skocz do zawartości
bellum

Ktoś Zna Hiper Hpu-4k580-mu 580w ?

Rekomendowane odpowiedzi

mam dosyć męczenia sie z platanina kabli, kombinowana gdzie je upchnąć :mur: itd... szukam czegoś z odpinanymi kablami i znalazłem: HPU-4K580-MU 580W

Czy ktoś go używa/używał albo wie coś i nim, może komuś odszedł na wieczny odpoczynek ?

Edytowane przez Zawadaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bebechy z Aerocool Turbine Power, pewnie tak samo głośny dzięki małemu wiatraczkowi. ładniej wygląda, ale grzeje powietrze w budzie, bo ten mały wicherek nie wywieje wszystkiego co zassa większy brat, więc część wraca do budy.

1661198[/snapback]

hmm.... to nie dobrze a jak wyglada: Ultra X-Connect X-ULT500P BL Rev.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten zasilacz kupiony calkiem niedawno, na ucho cichy tak samo jak Chieftec 360W takze zle nie jest :) Bude mam dosc duza, w srodku goraco nie jest, napiec miernikiem nie sprawdzalem takze nie powiem jak to jest naprawde.

Odnosnie samej zasilki, to rozwiazanie z kablami jest na 6, wpinasz kable i zakrecasz dodatkowo obraczka coby niechcacy sie nie odlaczyly, obudowa jest czarna, kabli duzo takze da sie podlaczyc wszystko bez zbednej plataniny.

A zamontowany wyglada tak: http://img226.imageshack.us/my.php?image=zasilka2ag.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi