leszek_e Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Witam Ja mam Maxtora 6B200PO i też mi bardzo głośno chrobotał ale wyciszyłem go amsetem i jest już w miare cichszy. Mam też pytanie o taki wykres odczytu w programie HDTach 3. Chodzi o to, że jak mam w amsecie ustawiony tryb fast (czyli ten normalny, standardowy, głośne chrobotanie) to wykres w tym programie jest tak rozwalony i nierównomierny że no. A kiedy mam ustawiony tryb quiet to wykres jest już chyba taki jaki być powinien (stopniowo schodzi w dół im więcej GB). No i co tutaj chodzi? 1683047[/snapback] nie wiem czemu taka roznica w roznych trybach ale jesli na tym maxtorze masz system postawiony to im wiecej aplikacji dziala w tle to tym bardziej bedziesz miec wykres poszarpany. powinienes wylaczyc wszystko co tylko sie da przed testem Edytowane 4 Października 2005 przez leszek_e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...