eta30 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Podczas instalacji gry pojawia mi się komunikat CRC error, czym może być to spowodowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Uszkodzony nośnik, napęd, taśma, dysk, pamieć... Oczywiscie dysk i pamiec tutaj jest najmniej prawdopodobna przyczyna. Proponuje zebys sprawdzic czy da sie zainstalowac gre np. z innego napedu oraz do innej lokalizacji na dysku lub na inna partycje. Przypomnij sobie czy ten komunikat wyskoczyl ci tylko przy instalowaniu tej konkretnej gry czy miales juz z nim wczesniej do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eta30 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 znalazłem przyczynę, uszkodzona instalka, nie wytrzymałem i poszedłem do kumpla i u niego to samo, dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...