galandilias Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak zmierzyc temp na nForce4 Ultra - nie mam czujnika na MB... Gdzie i za ile kupie jakis miernik? btw... zalozylem zalmana NB47J wlasnie na nForce... grzeje sie troszke :/ musze zmierzyc jak bardzo - bo troche sie o MB boje... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 I dobrze, że sie grzeje wiadomo, że przewodzi ciepło, a jeśli nie jest czerwony od gorąca to dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dobra dobra - smiej sie :P on serio jest cieply, a ja nie wiem jak bardzo - wiem ze nForce wytrzymuje do hmm... 90* C albo troche wiecej... i wlasnie nie wiem czy zostac z tym rewelacyjnie cichutkim zalmanem czy wrocic do wyjacego wiatraczka made by gigabyte... :) wtedy radiatorek byl chlodniejszy... ale nie zbaczajac z tematu - wie ktos jak zmierzyc ta temp na NB? gdzie kupie jakis termometr i ile mnie to wyniesie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie śmieje sie. Gdyby nie był ciepły to musiał byś źle go założyć (czego chyba nie idzie zrobić) a wtedy raczej coś by sie stało z płytą głowną. Jeśli masz dobrze wentylowaną bude to sie nim nie przejmuj. A co do termometru to ja Ci nie pomoge bo nie wiem ale pewnie gdzies w elektronicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 a ogniwo peltiera? bawil sie ktos z tym? co jak zaloze na nForce takie cus i na to dam zalmana? bedzie jakos lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 to szybko poczujesz aromat palonego Peltiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 hehe... no fajnie... :P to jak z tym mierzeniem temp? skad wziac jakis miernik? i ile to kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 mierniki czy tam multimetry są dość tanie, w Carefurze w wawie chodzą po 20 z termometrem w sporym zakresie czołowej firmy NONAME :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 :D to ruszam do marketu :) temp sie pochwale w najblizszym czasie - jak tylko dostane miernik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...