irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja byłem juz bliski kupienia xboxa-miałem okazje brac za 800-wieć wziąłem do domu na 1 dzień-odpaliłem kilka gierek i podziekowałem - jakos mi to nie podchodzi ja mam problemy z padem. jednak klawiatura i myszka to fajna rzecz. co do ps2. gry na ps2 maja cos zje....e z teksturami. te same gry lepiej wygladaja na xboxie duzo. Wiem, ze konsole to nie rewelacja, ale za tyle kasy nie pgrasz na komputerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no niby nie pograsz na kompie za 1000...ale czy komputery uzywacie tylko do grania? Jesli tak to sorry. Piszecie bzdety !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja byłem juz bliski kupienia xboxa-miałem okazje brac za 800-wieć wziąłem do domu na 1 dzień-odpaliłem kilka gierek i podziekowałem - jakos mi to nie podchodzi ja mam problemy z padem. jednak klawiatura i myszka to fajna rzecz. co do ps2. gry na ps2 maja cos zje....e z teksturami. te same gry lepiej wygladaja na xboxie duzo. Wiem, ze konsole to nie rewelacja, ale za tyle kasy nie pgrasz na komputerze. ale w konsole nie wstawisz pieknego okna nie oswietlisz nie podkrecisz i nie napiszesz posta do tweak'a jakos wole kompy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja byłem juz bliski kupienia xboxa-miałem okazje brac za 800-wieć wziąłem do domu na 1 dzień-odpaliłem kilka gierek i podziekowałem - jakos mi to nie podchodzi ja mam problemy z padem. jednak klawiatura i myszka to fajna rzecz. co do ps2. gry na ps2 maja cos zje....e z teksturami. te same gry lepiej wygladaja na xboxie duzo. Wiem, ze konsole to nie rewelacja, ale za tyle kasy nie pgrasz na komputerze. ale w konsole nie wstawisz pieknego okna nie oswietlisz nie podkrecisz i nie napiszesz posta do tweak'a jakos wole kompy Nigdy bym nie zrezygnowal z komputera. Tylko, ze te wszystkie rzeczy mozna robic na sprzecie przecietnym, jak nasze (mam nadzieje, ze nikt nie jest urazony wsadzeniem jego komputera do jednego worka z moim). Chodzi mi o bezcelowosc szalensw z wydatkami na nowe karty graficzne, procesory, pamieci po tysiac zlotych, zeby na tym grac. Lepiej wtedy moim zdaniem nabyc konsole. A komputer jest konieczny. W pracy, szkole, dla znacznej grupy do kontaktow towarzyskich :wink: . Nie chodzi mi o to, czy konsola zamiast komputera. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 sadze ze jest malo osob ktore sie zucily na radka 9700pro jak sie pokazal co jakis czas (na 2-3 lata) mozna nowa grafa koopic ale ja tesz ogladam filmy slyscham glosno muzy nigdy tylko grac i raczej malo gram dla swojego dzieciaka tesh konsoli nie kpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zamiast plexa kup lite-ona -zdziwisz sie ale on jest naprawdę lepszy niz plex a kosztuje 2,5 raza mniej Hmm, nie wiem co o tym myslec. Lite-On lepszy od Plextora??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zamiast plexa kup lite-ona -zdziwisz sie ale on jest naprawdę lepszy niz plex a kosztuje 2,5 raza mniej Hmm, nie wiem co o tym myslec. Lite-On lepszy od Plextora??? a w co tym dziwnego??? plex to b.dobra i znana marka ale nic poza tym wierz mi ze lite ma lepszą korekcje , mieli dokładnie wszystko z najnowszymi zabezpieczeniami z którymi nie radzą sobie np. teac czy plex, b.wydajny to czego chciec wiecej od nagrywarki??? no chyba ze chcesz miec w budzie naped z napisem plextor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zamiast plexa kup lite-ona -zdziwisz sie ale on jest naprawdę lepszy niz plex a kosztuje 2,5 raza mniej Hmm, nie wiem co o tym myslec. Lite-On lepszy od Plextora??? no tesh sie zastanawiam wg nie czas na takie porownania zobaczy sie pozniej moj plex ma jush orawie 2 lata i dziala tak samo najwazniejsze ze jeszcze zadnej plyty przez nagrywarke nie zepsulem i w serwisie nie byla a kolegi jush 2 razy najlepszy test dla nagrywarek to CZAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ja mam nagrywarke SONY 10x4x32 juz 1.5 roku i jak narazie nie mialem z nia zadnych problemow. Co myslicie o nagrywarkach SONY??? Mogl bym kupic nagrywarke SONY 48x24x48 za $90... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 sony sprzet dobry ale cdrw to raczej nie poczytaj sobie www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Narazie zostawie nagrywarke w spokoju. Najpierw musze zamowic obudowe a pozniej moge zamawiac po kolei reszte czesci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jesli Mielibyscie wybierac pomiedzy tymi 3 obudowami to ktora Byscie wzieli??? - Cooler Master ATC 111C-SX1 - Cooler Master ATC 200-CX1 - Thermaltake Highest Xaser II 6000 Plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 z tych jak juz to tt ale ja bym kupił bigtower anteca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja bym zdecydowanie wziął tą trzecią czylli Thermaltake :D SPOX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ale ja bym kupił bigtower anteca Jak Bys mogl to podrzuc linka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 http://www.antec-europe.com/en_home.html albo chiefteca-to praktycznie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Raczej wezme jedna z obudow podanych powyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 z tych 3 ja wybrałbym Cooler Master ATC 111C-SX1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...