Skocz do zawartości
Ghost

Co o tym myslicie...

Rekomendowane odpowiedzi

ja byłem juz bliski kupienia xboxa-miałem okazje brac za 800-wieć wziąłem do domu na 1 dzień-odpaliłem kilka gierek i podziekowałem - jakos mi to nie podchodzi

ja mam problemy z padem. jednak klawiatura i myszka to fajna rzecz.

co do ps2. gry na ps2 maja cos zje....e z teksturami. te same gry lepiej wygladaja na xboxie duzo.

Wiem, ze konsole to nie rewelacja, ale za tyle kasy nie pgrasz na komputerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byłem juz bliski kupienia xboxa-miałem okazje brac za 800-wieć wziąłem do domu na 1 dzień-odpaliłem kilka gierek i podziekowałem - jakos mi to nie podchodzi

co do ps2. gry na ps2 maja cos zje....e z teksturami. te same gry lepiej wygladaja na xboxie duzo.

ale w konsole nie wstawisz pieknego okna nie oswietlisz nie podkrecisz i nie napiszesz posta do tweak'a jakos wole kompy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w konsole nie wstawisz pieknego okna nie oswietlisz nie podkrecisz i nie napiszesz posta do tweak'a jakos wole kompy

Nigdy bym nie zrezygnowal z komputera. Tylko, ze te wszystkie rzeczy mozna robic na sprzecie przecietnym, jak nasze (mam nadzieje, ze nikt nie jest urazony wsadzeniem jego komputera do jednego worka z moim). Chodzi mi o bezcelowosc szalensw z wydatkami na nowe karty graficzne, procesory, pamieci po tysiac zlotych, zeby na tym grac. Lepiej wtedy moim zdaniem nabyc konsole. A komputer jest konieczny. W pracy, szkole, dla znacznej grupy do kontaktow towarzyskich :wink: .

Nie chodzi mi o to, czy konsola zamiast komputera.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sadze ze jest malo osob ktore sie zucily na radka 9700pro jak sie pokazal co jakis czas (na 2-3 lata) mozna nowa grafa koopic ale ja tesz ogladam filmy slyscham glosno muzy nigdy tylko grac i raczej malo gram dla swojego dzieciaka tesh konsoli nie kpie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast plexa kup lite-ona -zdziwisz sie ale on jest naprawdę lepszy niz plex a kosztuje 2,5 raza mniej

Hmm, nie wiem co o tym myslec. Lite-On lepszy od Plextora???

a w co tym dziwnego???

plex to b.dobra i znana marka ale nic poza tym

wierz mi ze lite

ma

lepszą korekcje , mieli dokładnie wszystko z najnowszymi zabezpieczeniami z którymi nie radzą sobie np. teac czy plex,

b.wydajny

to czego chciec wiecej od nagrywarki???

no chyba ze chcesz miec w budzie naped z napisem plextor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast plexa kup lite-ona -zdziwisz sie ale on jest naprawdę lepszy niz plex a kosztuje 2,5 raza mniej

Hmm, nie wiem co o tym myslec. Lite-On lepszy od Plextora???

no tesh sie zastanawiam wg nie czas na takie porownania zobaczy sie pozniej moj plex ma jush orawie 2 lata i dziala tak samo najwazniejsze ze jeszcze zadnej plyty przez nagrywarke nie zepsulem i w serwisie nie byla a kolegi jush 2 razy najlepszy test dla nagrywarek to CZAS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...