MasterOfPuppets Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 mam problem jak w temacie...nie odpalała się na X2 3800+ i paliły się 3 diagnostic leds... mślałem że bios trzeba ugradować... w sklepie powiedzieli mi że na 3000+ i na 3500+ nie wstawał... co mam zrobić...płyta zakupiona na allegro... jeśli wysłąć na gwarancję to jest problem że pudło wywaliłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Po pierwsze masz topic o tym mobo i tam powinieneś pisać! Jeśli palą sie 3 diody to weź manual i zobacz z czym jest problem. Skoro sprawdzałeś na innych prockach i jesteś pewien że płyta sie sypła to mozesz ja oddać na gwarancję. To nie ważne że nie masz oryginalengo pudła, musisz tylko zapewnić odpowiednie warunki transportu (czytaj: karton zastępczy) i dołączyć wszystko co było w kartonie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterOfPuppets Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 jedyne co mi przeszkadza to to że kupiłem płytę na allegro...od osoby która znajduje się w gronie oszustów i ma zawieszone konto, a nie dostałem faORT: ORT: ORT: ktury... to jest magda3214 ...nie odpisuje na maile... co mam zrobić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Poszukaj gdzies jej adres moze bedzie numer telefonu... :) a jak nie znajdziesz to pojedz doniej.... lub załój ze wydales tak duzo na płyte. xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...