Insane_PL Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam i zapraszam na stronke w 60% ukonczona :D www.sampervitare.blo.pl Jest to stronka o teamie parkourowym :D, dosc znanym sporcie juz dzis :D... Mam zamair meic domene .com wiec jezeli chcecie mi w tym pomoc prosze o klikniecie w banner podobny do google.pl ads pod enterem, A przedewszystkim prosze o ocene :D Bardzo dziekuje i pozdrawiam Insane.... PS. niezapomnij kliknac w bannerek pod enterem , bardoz mi pomozesz w zdobyciu domeny .com :D, potzrebuje ejszcze tylko 170 unikatowych klikniec w banner :D (podobny do google, jest pod enterem na stronie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) No przyznam ze layuot niezły, taki "urbanowy" pasujcy do tematu parkour ;) Tylko że widze krzaczki na stronie, użwywam firefoxa 1.0.6, może na IE działa normalnie :D Edytowane 21 Września 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane_PL Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 no na IE, działa normalnie :D, to wina tego ze zapomnialem zrobic stylu CSS zeby tabele sie nie psuły itp i zrobilem sam HTML :D, ale mniejsza z tym :D, napisalem ze nalepiej uzywac IE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Fajnie się zapowiada...a kiedy przewidywany end progresu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane_PL Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 prawdopodobnie w tym tygodniu, na sobote lub neidziele zameirzam skonczyc, potem zostanie mi tylko update strony, nakrecenie jakeigos filmu :D dodanie do media :D, no i uzbieranie clickow (200) na domenke .com :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A przedewszystkim prosze o ocene 1661746[/snapback] A co ma znaczyć ten tekst: Strona Przystosowana do Internet Explorer`a, używaj tylko tej przeglądarki aby uzyskać jak najlepszy wygląd .Bla bla... Równie dobrze mógłbyś zalecać przechodzenie przez ulicę tylko na czerwonym świetle, a to że napisałeś żeby w kIEpskim przeglądać Cię nie usprawiedliwia. :-P . W Operze 8.02 trzeba wcisnąć "Dopasuj do szerokosci ekranu" aby obrazki sie nie rozjeżdżały, a na samym dole wciąż widzę to menu wyboru języka z pierwszej strony i po ponownym wybraniu jezyka (z polskiego na angielski) Operka mi sie wysypała. W Firefoxie wygląda OK żednych krzaków. Mam nadzieję ze to przejściowe problemy wersji beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Mam pytanie: Jestes w BidVertiser czy ktos daje domene za umieszczenie jego reklamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane_PL Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A co ma znaczyć ten tekst: Strona Przystosowana do Internet Explorer`a, używaj tylko tej przeglądarki aby uzyskać jak najlepszy wygląd .Bla bla... Równie dobrze mógłbyś zalecać przechodzenie przez ulicę tylko na czerwonym świetle, a to że napisałeś żeby w kIEpskim przeglądać Cię nie usprawiedliwia. :-P . W Operze 8.02 trzeba wcisnąć "Dopasuj do szerokosci ekranu" aby obrazki sie nie rozjeżdżały, a na samym dole wciąż widzę to menu wyboru języka z pierwszej strony i po ponownym wybraniu jezyka (z polskiego na angielski) Operka mi sie wysypała. W Firefoxie wygląda OK żednych krzaków. Mam nadzieję ze to przejściowe problemy wersji beta. 1663473[/snapback] nierozumiem motywwu zmenu, u mnie sie menu nie powtarza , a problem jak problem zawsze pierwsza wersja strony ma luki :D... Mam pytanie: Jestes w BidVertiser czy ktos daje domene za umieszczenie jego reklamy? 1663892[/snapback] jestes desigerem w www.dragonhosting.biz ( darmowe servery do 10GB i darmwe domeny) za 200 klikow w baner bid pozniewaz dragon nimi wspolpracuje, ja otrzymam darmowa domene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Fajny klimacik ma ta stronka... Ale IMO za dużo daliście efektu brudu i zniszczenia. Wrzuccie wreszcie jakieś filmy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 w Firefoxie: Dokument nie zawiera zadnych danych Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane_PL Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nom, niestety zhakowali server hostingowy, jeszcze sam neiwiem czy dalej bedzie dzialac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...